Sport Dél-komárom 2019. 06. 04.

A világ nem elég!

A dél-komáromi harcos, az idén Pro Urbe-díjjal kitüntetett thai-boxoló Grónai Sándor eddig is töretlen sportolói pályát tudhatott maga mögött. Lényegében nem volt olyan világverseny az elmúlt öt-nyolc év során, ahol ne dobogós helyen végzett volna. Ellenfele szinte nem akad Európában. Ezt bizonyította az elmúlt héten az olasz riviéra festői városában, az Adriai-tenger partján fekvő Riminiben rendezett Kombat League – Boxeur Des Rues világbajnokságon elér eredménye is. Gróna ismét aranyat szerzett!

Az Alexandros Muay Thai Gym alapítója elmondta: kemény küzdelem után a döntőben egyhangú pontozással sikerült búcsúztatnia a Szicíliából érkező ellenfelét, így a Muay Thai szabályrendszerben 63,5 kg-ban lefolytatott mérkőzés végén a bíró ismét a dél-komáromi sportoló kezét emelhette a magasba!

Külön köszönöm edzőimnek, Nagy „Tüske” Péternek és Katona Évának, valamint Bihari Balázs masszőrnek és Berta Csaba erőnléti edzőnek a felkészítést, dr. Molnár Attila polgármester úrnak pedig köszönöm az eredmény elérését elősegítő támogatását! – nyilatkozta a világelső sportoló!

Az aranyéremhez a szerkesztőség is gratulál!