Kultúra 2016. 09. 21.

Ahogy esik, úgy puffan Gubík Ágival

Szeptember 30-án 19:00 órakor a Barátok közt sztárjával, volt komáromi színésznővel, Gubík Ágival találkozhatsz a Révben. A színésznő az Ahogy esik úgy puffan játékos-improvizációs est keretében fog fellépni.   

A színpadi improvizációt kevesebb színésznő vállalja be mint színész, ezért külön öröm, hogy Gubík Ági elfogadta az Ahogy esik, úgy puffan csapatának felkérését. Ági manapság leginkább a Barátok közt sorozatból vált szélesebb körben közkedveltté, viszont a Felvidékről, Zselízről származó színésznő Till Attila Pánik c. filmjében is remekelt, valamint számos magyarországi színházban játszott és játszik és a komáromi közönség is pár éve megcsodálhatta őt Molière vagy Csehov darabjaiban.

Az Ahogy esik, úgy puffan a televíziós Beugró nyomán jött létre hat éve. Az idő folyamán olyan vendégek tették itt tiszteletüket mint: Rudolf Péter, Csuja Imre, Szabó Győző. A színészeknek megadott témában és játékstílusban kell improvizálniuk, ami számtalan humorforrásra ad lehetőséget.

Az eseménynek szeptember 30-án este hét órakor a Rév, A Magyar Kultúra Háza ad otthont. Kétszer negyvenöt percet játszanak a résztvevők egy szünettel. A játékmester Majorfalvi Bálint lesz, Gubík Ági játszótársai pedig a Komáromi Jókai Színház tagjai: Tóth Károly, Nagy László és Olasz István.

A belépő 5 euró. A jegyeket elővételben szeptember 19-től megvásárolhatják az érdeklődők a helyszínen hétköznap 9:00 és 15:00 között, valamint az előadás kezdése előtt fél órával.

ahogy-esik-ugy-puffan-gubik-agival-plakat

Facebook – eseménymeghívó: https://www.facebook.com/events/1082111651837393/

Fotó: Gubík Ági, forrás: internet

Szólj hozzá!