Mix 2019. 04. 02.

Az AKKOL s.r.o. professzionális számviteli szolgáltatásokat és tanácsadást kínál

A nemzetközi referenciákkal rendelkező AKKOL s.r.o könyvelő iroda a könyvviteli és bérszámfejtési szolgáltatások széles választékával várja ügyfeleit a komáromi Trend épületben található irodájában. Tevékenységük között a számviteli szolgáltatások mellett a cégalapítással kapcsolatos teendők, a gazdasági mutatók elemzése és az üzletviteli tanácsadás is egyaránt szerepel.

A 2019. februárjában alapított AKKOL s.r.o könyvelő iroda szakképzett munkatársai készséggel állnak azon ügyfelek rendelkezésére, akik segítségre szorulnak a számviteli és pénzügyi szféra különböző területein. A könyvelő iroda többek között egyszeres és kettős könyvvezetést, könyvviteli ellenőrzést és könyvelési rendszerek kialakítását is kínálja annak érdekében, hogy ügyfeleik minél könnyebben el tudjanak igazodni az üzleti folyamatok, a számvitel, vagy akár a munkaügy útvesztőjében.

A könyveléssel kapcsolatos tevékenységek teljes körű ellátásának részeként a könyvelő iroda az új cégek alapításával kapcsolatos ügyintézés során is felkereshető, valamint a gazdasági szférában és a perszonalisztika területén is szívesen nyújt számviteli tanácsadást.

Az AKKOL s.r.o. legfőbb célja, hogy szolgáltatásaikkal segítsék ügyfeleiket annak érdekében, hogy azok mélyebb betekintést nyerhessenek vállalkozásukba, eredményeikbe és társaságuk gazdasági állapotába. A számviteli dokumentumok folyamatos feldolgozásához pedig a legújabb, minőségi számviteli szoftvereket is segítségül hívja a könyvelő iroda.

Bővebb információért hívja a +421 949 277 211-es telefonszámot, írjon az akkol.ak2018@gmail.com e-mail címre, vagy látogasson el személyesen a következő címre: Eötvös utca 12, második emelet, 305 számú ajtó.