Mix 2021. 02. 19.

Mit tud egy profi komáromi könyvelőiroda, ami jóval több annál?

A paragrafusok világában könnyen elveszhetünk, pláne a vállalati szférában. Ezért jól jön egy megbízható partner, aki a vállalkozásunkkal kapcsolatos valamennyi kérdésünkre helyesen tud válaszolni és kész a számunkra legideálisabb megoldást megkeresni. Tudják ezt a komáromi Shark kzm irodában is, akiket bár elsősorban könyvelőirodaként tartanak számon, ennél sokkal többet tesznek ügyfeleikért.

A Shark kzm 2012-ben kezdte meg működését, tapasztalatuk viszont jócskán túlmutat az alapítástól eltelt időn. Az összeszokott, jól együttműködő csapatot erősítő tagok több évtizedes tapasztalatot szereztek a többek között az adóhivatalban, szociális biztosítóban, vagy további könyvelőirodákban eltöltött éveknek köszönhetően. Ezekre alapozva végzik szolgáltatásaikat, mely elsősorban a profi, közvetlen és ügyfélközpontú hozzáállásáról híres.  

„Tisztában vagyunk vele, hogy a cégtulajdonosok számára a jogszabályok világa egy útvesztő lehet. Sok ügyfélnél tapasztaljuk, hogy miközben profin vezetik vállalkozásukat, a dolgok jogi részét nem látják át, ami abszolút érthető. Pont ezért alapítottuk meg irodánkat. Mi kézen fogjuk az ügyfelet és körbevezetjük ebben a számára kicsit ismeretlen világban. Minden ügyfelünkkel igyekszünk olyan kapcsolatot kialakítani, hogy ha betérnek hozzánk, úgy érezzék, mintha a saját irodájukba mennének – mesélt a Shark kzm alapfilozófiájáról maga az egyik tulajdonos, Szalay Gergely.

Az, hogy könyvelőirodaként a Shark kzm a könyvelés minden részét maximálisan kimeríti, dicséretre méltó, de talán nem is olyan nagy meglepetés. Az viszont már annál inkább, hogy többek között jogi tanácsokért is bátran lehet keresni az irodát, hiszen az ilyen ügyekben az iroda saját jogászai állnak rendelkezésre. 

„Fő tevékenységünk a könyvelés, azon belül pedig mindent kimerítünk. Legyen szó cégalapításról, bérszámfejtésről, cégek, akár külföldi munkavállalók bejelentéséről, esetleg a szociális- vagy betegbiztosítóval kapcsolatos kötelezettségekről. Emellett, ha ügyfelünknek bármilyen jogi problémája adódik, rögtön tudunk neki segíteni. Nem küldjük tovább jogászokhoz, hogy újabb köröket fusson, helyben tudunk megoldást kínálni, hiszen minden jogi kérdésre saját jogászaink válaszolnak, akik tulajdonképpen a nap 24 órában kéznél vannak. Próbáljuk minél kényelmesebbé tenni ügyfeleink számára a vállalkozást, hogy nekik ne kelljen mással foglalkozniuk, csak azzal, amihez a legjobban értenek. Ezért mi nem csak azt végezzük el, amit egy könyvelő, annál sokkal többet“ – mondta az iroda szolgáltatásaival kapcsolatban Szalay Gergely.

A Shark kzm további különlegessége, hogy nem specializálódtak iparágra, így minden vállalkozást tárt karokkal várnak. Sőt, a cégek mellett magánvállalkozókkal és magánszemélyekkel is foglalkoznak. Az iroda munkatársai többek között egy egyfajta tanácsadói szerepkört is betöltenek, továbbá folyamatosan igyekeznek újabb elérhető támogatások és pályázati lehetőségekre felhívni ügyfeleik figyelmét.

„Állandó jelleggel keressük ügyfeleink számára az optimális megoldásokat és az új lehetőségeket. Tanácsot adunk nem csak abban, hogy hogyan lehet megoldani egy problémát, de alternatívákat is felsorakoztatunk, hogy hogyan lehetne másképp. A támogatások terén szintén naprakészek vagyunk. Jelenleg a legaktuálisabb a COVID-19 járvány miatti támogatás, mellyel kapcsolatban az első betűtől az utolsó tollvonásig szintén mindent elintézünk ügyfeleinknek“ – tette hozzá végezetül Hegedűs Zoltán, a Shark kzm másik tulajdonosa.  

A Shark kzm további szolgáltatásaiért érdemes felkeresni a komáromi Trend irodaházban (Tržničné námestie 4810.) található irodájukat, vagy érdeklődni Facebookon, illetve az alábbi telefonszámokon: 0905290708 – Kristína Hradilová, 0905941832 – Szalay Gergely.