Régió 2016. 05. 27.

Az Édes Élet celebjei is Vivi ügye mellé álltak!

Berki, Curtis, Kucsera és kedveseik mind ott lesznek a szombati (május 28.) DGS Sprinten Gútán.

“Nagyon Jó hírek! Az édes élet celebjei is Vivi ügye mellé álltak! Ők is ott lesznek szombaton! Lehet találkozni, fotózkodni Berki Krisztiánnal és Pamelával! Curtis és Csillus is velünk lesznek! Kucsera Gábor olimpikon és Tápai Szabina kézilabdázó is megtisztel minket! Ezer hála nekik, hogy hírnevük által egy kis plusz figyelmet tudunk irányítani Vivi gyűjtésére és a DGS Sprintre!” – Áll a DGS Sprint facebook oldalán.

Ezúttal május 28. legyen egy törékeny kislány, Szőcs Viven napja! Egy kilenc éves kislányé, aki harmadfokú gyermekbénulásban szenved. Két lábfeje, valamint jobb kézfeje lefelé feszülő merevségben van. Ebből kifolyólag járásképtelen és az alap tevékenységek elvégzésében is jelentősen korlátozott.

Azonban állandó jókedv, kiváló humorérzék és igazi csajos cserfesség jellemzi ezt az angyali kislányt. De néha az angyalok is segítségre szorulnak…
Szóval pucold ki a futócipőd, emeld fel a feneked a kanapéról és futás! Szólj minden barátodnak, ellenségednek, rokonodnak, üzletfelednek és töltsünk egy mozgással, zenével, játékkal egybekötött családi napot!

Tehát találkozzunk Gútán, május 28.-án a festői szépségű vizimalomnál.

 

Szólj hozzá!