Város 2022. 10. 31.

Az Európa Hotel ismét a járás gyöngyszeme! A komáromi hotel szobáin világszínvonalú luxus várja a vendégeket

Komáromban az „Európa Hotel“ egy jelkép: a helyiek számára egyet jelent az olyan eleganciával, luxussal és exkluzív szolgáltatásokkal, amelynek nincs párja a járásban. Nincs ez másként az újranyílt épületben sem, amelyben 48 dizájnos szobát bocsátottak a látogatók rendelkezésére.

A tulajdonosokat érzelmi kötődés fűzi az Európa Hotelhez, a beruházás rendkívüli jelentőséggel bír portfóliójukban. Az átalakítás során semmit sem hagytak a véletlenre. Mindenből a piacon kaptható legszínvonalasabb és legmagasabb minőségű termék mellett döntöttek. „A hotelben 48 klimatizált és dizájnos szoba várja a látogatókat, amelyeket modern stílusban, olasz kiegészítőkkel, és márkás dizájnbútorokkal rendeztek be.  A szobák kialakításakor ügyeltünk a színek harmóniájára. A Föld és a Nap árnyalatait a bársony érintésével kombináltuk, hogy minden vendég luxusban, kellemesen érezhesse magát,“ – mondja az igazgatónő, Ing. Rozwitha Bieber. 

A szobák tökéletes kiegészítői az olasz műhelyből származó dizájner lámpák. A fürdőszobákban minőségi olasz csempék és a Rituals illatai kaptak helyet. A szobák nagy része kétágyas, a kétszobás apartmanok négy férőhellyel várják a gyermekes családokat. Ennek megfelelően kiságy és egyéb felszerelések is igényelhetők.  

A vezetőség ügyel a részletekre, hiszen a sok-sok apróságtól függ, összességében mennyire érzik magukat kellemesen a szállóvendégek. „Apró, ámde egyedülálló figyelmességgel várunk minden ide látogatót: egy Komáromban készült, apró édességgel ajándékozzuk meg őket.“  A szobák kényelmét többek közt Smart TV, nagy sebességű internet, de egy Nespresso kávéfőző is biztostja.  Az üdvözlés és az elektronikus tájékoztatás három nyelven – köztük magyarul is elérhető.

Hogy miben különbözik az Európa Hotel a többi hasonlótól? Az innováció és a modern szemlélet több területen is tetten érhető. „A hotel keretein belül kapcsolódtunk a természetvédelemhez. Például kozmetikumaink nagy kiszerelésűek, hogy ne szennyezzük a környezetet fölösleges műanyaggal. A minibárban BIO minőségben kaphatók a harapnivalók és a modern frissítők“ – válaszol kérdésünkre Rozwitha Bieber. Az igazgatónő többek között nagy hangsúlyt fektet az alkalmazottak megfelelő kiválasztására és iskolázottságára is, ugyanis szerinte ez az alappillére egy sikeres szálló működésének.

Az Europa Hotel & Restaurant Komárno részét képezi az előcsarnokban található bár és a Fabrica22 étterem, amelyet Mgr. Bredová Szilvia vezet újító, innovatív koncepcióval. A menüsor a magyarországi tehetséges szakácsot, Buri Mártont dicséri, aki a hagyományos ételeket új köntösbe öltözteti. A látogatók új élményeket élhetnek át a különböző ínyenc vacsorákon, illetve lehetőségük van különféle családi ünnepségek, céges vacsorák lebonyolítására is.  

Az újranyílt Európa Hotel Komáromban, a Štefánik tér 1-es szám alatt található, szemben a nemrégiben felújított a szökőkúttal rendelkező parkkal. Ez az első négy csillagos, nemzetközi színvonalú hotel Komáromban, amellyel a tulajdonosnak sikerült világszínvonalat hoznia a városba. A hotel részét képezi a Game World Europa Komárno luxuskaszinó is, ahol rendszeresen rendeznek koncertekkel egybekötött pókerversenyeket is. Az elmúlt időszakban olyan kedvelt előadók léptek el, mint Szikora Róbert, Pataky Attila vagy Gáspár Laci. Legközelebb, november 4-én pedig Radics Gigi gondoskodik majd a jó hangulatról.