Mix 2024. 05. 31.

Az Ipari kerítését újítják fel az ARRIVA önkéntesei

Az ARRIVA autóbusztársaság céges jótékonysági napot szervez a MI VÁROSUNK (Naše Mesto) címmel 2024. június 7-én, pénteken. Ezen a napon a cég dolgozói országszerte önkéntes munkákat végeznek az adott település megszépítése érdekében.

Komáromban az Ipari Szakközépiskola és kollégium kapuját fogját lecsiszolni és befesteni. Nem ez az első alkalom: 2022-ben a kajakház kerítését, illetve annak környékét tették rendbe az arrivások. A két évvel ezelőtti akció látható kezdőképünkön is, amelyről IDE KATTINTVA olvashat.

Idén a társaság önkéntesei Nyitrán, Surányban, Komáromban, Nagyszombatban, Nagymihályban, Alsókubinban és Pozsonyban tisztítják, javítják, illetve szépítik meg a városi környezetet. Országszerte 144-en jelentkeztek a projektbe, és a közös festésben, gyomlálásban, stb. a felsővezetés tagjai is részt vesznek.

Az ARRIVA Szlovákiában és Európában
Az ARRIVA 2008 óta működik Szlovákiában, és a Szlovák Köztársaságban a buszközlekedés legerősebb magánszereplője. Pozsony, Kassa, Nyitra, Nagyszombat és Zsolna régióban működik, ahol városi, elővárosi, szerződéses és kereskedelmi buszközlekedést biztosít. A vállalat 2017 óta üzemeltet közös kerékpárszolgáltatást, úgynevezett bikesharinget. Az ARRIVA több mint 2500 alkalmazottat foglalkoztat és több mint 1500 autóbuszt üzemeltet Szlovákiában.

Az ARRIVA a személyszállítás vezető szolgáltatója egész Európában, mintegy 35 500 embert foglalkoztat, és 10 európai országban mintegy 1,5 milliárd utast szállít. Autóbuszokkal, vonatokkal, autóbuszokkal, villamosokkal, vízi buszokkal, kerékpármegosztó rendszerekkel és igény szerinti szállítási megoldásokkal. Az ARRIVA büszkén összeköti az embereket és a közösségeket biztonságosan, megbízhatóan és fenntarthatóan, és ezeket a szolgáltatásokat nap mint nap jobb módon nyújtja. Az ARRIVA a Cseh Köztársaságban, Horvátországban, Magyarországon, Olaszországban, Hollandiában, Lengyelországban, Szlovákiában, Szlovéniában, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban van jelen.