Sport Dél-komárom 2018. 05. 15.

Bajnok lett Dél-Komárom!

Megnyerte a Dél-Komárom VSE csapata a megyei elsőosztályú labdarúgó bajnokságot hétvégi idegenbeli győzelmével. Bozsik Péter fiai azonban tovább folytatják a munkát, hiszen hamarosan kulcsfontosságú mérkőzésen lépnek pályára.

Vasárnap Bábolnán játszott a Komárom VSE csapata, amely 5-0-ra ütötte ki a tabella 9. helyén álló hazai együttest. A jó iramú mérkőzésen már a 8. percben megszerezte a vezetést Solymos Zoltán a vendéggárdának, melyet hét perccel később meg is duplázott. A 28. percben Módi Viktor remek találatával alakult ki a félidei 3-0-ás eredmény.

A második játékrészben nagyobb teret engedett a Dél-Komárom a hazai csapatnak, amely több helyzetet is kialakított, azokat azonban nem tudták gólra váltani a játékosok. A 63. percben Solymos mesterhármasával már 4-0 volt az eredmény. A második félidő hajrájában Kovács István állította be az 5-0-ás végeredményt, így a Komárom Bábolnán szerezte meg a bajnoki címet.

– Igazság szerint ez a meccs olyan volt, mint a bajnoki mérkőzéseink nagy része – mondta el Bozsik Péter. A vezetőedző hozzátette: egy jó talajú pályán tudtak játszani és magabiztosan nyerni. Akár nagyobb különbség is lehetett volna. De az a bizonyos fáradság, ami a terheléses edzések miatt van, az látszódott a fiúkon.

Bozsik Péter gratulált csapatának a győzelemhez és a bajnoki címhez, azonban hozzátette, hogy tovább folytatják a munkát, hiszen hamarosan kulcsfontosságú mérkőzésen lépnek pályára.

A hétvégén szabadnapos lesz a dél-komáromi gárda, ugyanis a Tát együttese korábban visszalépett a bajnokságtól, így a Bozsik csapat rövid regenerálódás után, tovább folytatja a felkészülést a közelgő osztályozó mérkőzésre.

(komaromhirado.hu)