Mix Dél-komárom 2018. 05. 30.

Csapatépítő tréningen verte agyon munkatársát a komáromi cég dolgozója

A Komáromi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt nyújtott be vádiratot azzal az elkövetővel szemben, aki Komáromban egy szabadidőparkban tanúsított erőszakos, és kihívóan közösségellenes magatartást – írja a 24.hu

A hétköznapinak nem éppen mondható és korántsem békés jelenetsorra 14 és 15 óra között került sor egy dél-komáromi szabadidőparkban. A vádlott a cég alkalmazottjaként volt jelen a helyszínen, ahol a délutáni órákra „sikerült” elérnie az ittas állapotot is.

Itt azonban nem zárult le a történet a férfi számára, hiszen bódultságában három munkatársára is rátámadt.

Előbb az éppen ételt osztó kollégáját vágta szájba ököllel, majd egy másik munkatársával is verekedésbe keveredett, akivel a földre esett. Az elkövető ezt követően fejbe rúgta a sértettet, aki állkapocszúzódást szenvedett és eszméletét vesztette.

A helyszínre időközben kiérkező mentőszolgálat tagjai első lépésként az eszméletlen állapotban lévő férfit látták el. Eközben a vádlott azonban egy harmadik munkatársára is rátámadt, aki végül már képes volt a földre teperni és lefogni a férfit.

A garázdaság vétsége miatt korábban már többször elítélt vádlottal szemben a vádiratban az ügyészség szabadságvesztés kiszabását, és a közügyek gyakorlásától való eltiltást indítványozott. A férfi ügyében a Komáromi Járásbíróság fog ítéletet hozni.

(Szia Komárom, 24.hu)