Kultúra Dél-komárom 2020. 02. 25.

„Csudijó” buli vár rád!

A hétvégén téltemetőt szervezett a nemrég alakult dél-komáromi Csudijó Egyesület, amely a jövőben elsősorban családi programokat, gyermekrendezvényeket kínál majd a szőnyi Kossuth utca 37. alatt található Csudijó Udvarban.

Elsősorban az óvodás- és általános iskolás-korú gyerekeket szeretnénk elérni, megmozdítani különféle programokkal. Minden évszakban van olyan esemény, téma, ami alkalmat adhat egy kis összejövetelre. És hogy a szülők se legyenek magukra hagyva, természetesen számukra is akadnak érdekes események, foglalkozások, előadások. A fiatalok nálunk kedvükre beszélgethetnek, álmodozhatnak vagy egyszerűen csak együtt lehetnek.

Táborozással is foglalkoznak.

Nagy tapasztalattal a hátunk mögött szervezzük meg nyári táborainkat. Egyesületünk tagjai sokszínűségüket, szakértelmüket, elhivatottságukat teszik bele minden programba. Helyben különféle napközis foglalkozásokat tartunk, de minden évben viszünk csoportokat külső helyszínre is. Törekszünk arra is, hogy minden gyerek találjon magának érdekes elfoglaltságot, legyen kicsi vagy nagy, ép értelmű vagy sérült. Gyógypedagógus, logopédus, autizmus-specifikus szakember, óvónéni, tanító néni segíti, hogy megtalálják a helyüket.

Számos speciális foglalkozással is várnak.

Meseösvényünkön – dióskertünkben – szeretettel látunk, várunk csoportokat, ahol korosztályra, egyéni igényekre szabva fedezhetik fel a gyerekek a természet helyi értékeit a mesék világán, egyéni kreatív gondolkodásukon keresztül. Iskolakert programunk keretein belül a város intézményeinek apraját várjuk. Lehetőséget biztosítunk számukra, hogy egy kiskert gondozásán keresztül őrizhessék meg a háztáji zöldségtermesztés hagyományát.

Kapcsolat:
Cím: 2921 Komárom, Kossuth Lajos u. 37.
E-mail : csudijo@csudijo.hu

Az egyesület által szervezett programokról további információ a Facebookon érhető el.

(Nyitókép: Facebook)