Turizmus Dél-komárom 2024. 01. 17.

Dél-Komárom is csatlakozott a Jégpályák Éjszakájához!

Ahogyan 2016 óta mindig, idén januárban is megrendezi a Magyar Jégkorong Szövetség a Bayer Construct Jégpályák Éjszakáját. Központi helyszínük ismét a Városligeti Műjégpálya lesz, emellett több mint harminc pálya csatlakozott a január 20-i eseményhez, köztük Dél-Komárom is!

Országosan immár tehát nyolcadik alkalommal rendezik meg a Jégpályák Éjszakáját, melynek népszerűségét jól jelzi, hogy a rendezvényt 2023-ban az év szabadidősport-eseményének választották.

Tízezrek húznak ilyenkor korcsolyát szerte Magyarországon, nem lesz ez másként idén sem: szombaton, azaz január 20-án közel negyven jégpályán lehet korizni, szórakozni, kikapcsolódni, bulizni, merthogy több helyszínen is lesznek kiegészítő programok és aktivitások.

Neuvirth Imre, a dél-komáromi jégpályát üzemeltető Városgazda Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, a korcsolyázni vágyókat zenével, büfészolgáltatással várják majd szombaton, a pályát pedig egészen 23 óriág használhatják a vendégek!

A Városligeti Műjégpálya minden bizonnyal ebben az évben is a legnépszerűbb helyszín lesz, ott 16 órától lehet korizni 20 óráig, míg 21.30-tól éjjel fél 1-ig kedvezményes Jégpályák Éjszakája-jeggyel lehet majd a pályára menni, érdemes időben érkezni a „műjégre”, ahol DJ-k gondoskodnak a jó hangulatról a jégdiszkó keretében.

Dél-Komárom mellett egyébként több vidéki helyszínen is lesznek jégkorongos és zenés programok, így Debrecenben, Ajkán, Zalaegerszegen, Kaposváron, Békéscsabán sőt, erdélyi helyszínen, Csíkszentimrén is.

A helyszínek listáját a jegpalyakejszakaja.hu oldalon lehet elérni, érdemes az adott helyszínek weboldalán a pontos nyitva tartást is ellenőrizni.