Mix Dél-komárom 2022. 01. 19.

Korizz éjszaka is!

Idén végre ismét megrendezik a Jégpályák Éjszakáját. A kezdeményezéshez Dél-Komárom is csatlakozott. Január 22-én, azaz most szombaton 23 óráig tart nyitva a Jókai ligeti koripálya.

„Télen is fontos a mozgás! Az Aktív Magyarország Program által támogatott országos műjégpálya-építési program immár 13 helyszínen biztosít lehetőséget az ingyenes korcsolyázásra.

A Magyar Jégkorong Szövetség 6 évvel ezelőtt, 2016-ban döntött úgy, hogy a nagy sikerű Múzeumok Éjszakájához és a Strandok Éjszakájához hasonlóan országos rendezvénysorozatot indít, melyen mindenki korcsolyát húzhat.

A VI. Jégpályák Éjszakája tavaly a koronavírus-járvány miatt elmaradt, ám idén, január 22-én újra megrendezésre kerül a népszerű programsorozat, ezúttal Allianz Jégpályák Éjszakája néven – olvasható Részvész Máriusznak, az Aktív Magyarországért felelős kormánybiztosnak szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

A hétvégén tehát Magyarország-szerte több, mint negyven helyszínen, például Győrben, de mindenekelőtt Dél-Komáromban is is korizhatunk éjszaka!

Jó buli lesz! Korit fel! Jégre! :)