Város 2017. 09. 06.

Dél-komáromi alkotópályázatok általános- és középiskolások részére

Komárom Város Önkormányzata és a Monostori Erőd Nonprofit Kft. ALKOTÓPÁLYÁZATOKAT HIRDET az alábbi témákban:

  1. „KÉT KERÉKEN HÉTVÉGÉN” RAJZPÁLYÁZAT

(óvodás és általános iskola alsó és felső tagozatos diákok körében)

Képzeld el, majd rajzold le azt a családi programot, amikor hanyagoljátok az autót és a kerékpáré a főszerep. Akár gondolhatsz az I. Világháborús Centenáriumi kerékpáros túrára is, mely az Endresz Csoport szervezésében valósul meg 2017.09.23-án. A túra nemcsak a magyarországi emlékhelyeket érinti, hanem Szlovákia területén lévő helyszíneket is.

Használhattok bármit, zsírkrétát, vízfestéket, színes ceruzát, ecsetet vagy az ujjaitokat, de legfőképp a képzeleteteket. A rajzokat maximum A3-as méretben várjuk.

2. „KOMÁROM IDŐJÁRÁSA 2030” VIDEOPÁLYÁZAT

(felső tagozatos és középiskolás diákok körében)

A klímaváltozás napjaink kiemelkedő problémája. Tapasztaltad az időjárás változását az elmúlt időszakban, ami szintén ennek köszönhető.

Forgass egy időjárás jelentést 2030-ra Komárom városára. Előtte tájékozódj, milyen változások várhatók hazánkban. Ötletre vágysz, nézd meg ezt a meterológiai előrejelzést 2050-ből, a youtube-on.

A pályaművek elbírálásának érdekében az Komárom Város közösségi oldalán közönség szavazást indítunk, melynek eredményét figyelembe véve a legjobb alkotásokat szakmai zsűri választja ki.

Az előző évekhez hasonlóan a legkreatívabb, legügyesebb, legművészibb óvodások és diákok között EGY ÚJ KERÉKPÁR is gazdára talál!

Az elkészült műveket 2017.09.11-ig várjuk az Polgármesteri Hivatal 1. emeletén lévő 13. irodájában, vagy az alábbi email címek egyikén.

Az eredményhirdetést 2017.09.22-én, pénteken, a Szabadság téren megrendezésre kerülő AUTÓMENTES NAPON tartjuk meg.

Örömteli alkotást kívánunk!

Komárom Város

A pályázat plakátja: 

Alkotópályázat plakát 2017.doc