Város 2019. 12. 04.

Döntőbe jutott az Eötvös utcai alapiskola projektje! Szavazzunk rá!

A Komáromi Eötvös Utcai Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola is bekapcsolódott a VÚB Bank alapítványának pályázatába. A végső győzelemtől már csak egy hajszál választja el az iskolát, ahhoz viszont, hogy az álom megvalósuljon, a mi szavazataink is kellenek!

A Komáromi Eötvös Utcai Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola pályázatával a közelmúltban sikeresen továbbjutott a VÚB Bank alapítványának versenyében. A komáromi alapiskola az „Učiaca záhrada na sídlisku“ , „Létesítsünk egy tankertet a lakótelepen“ nevű pályázatával érdemelte ki helyét a döntőben, mely projekt célja, hogy az Eötvös utcai iskola melletti üres területet egy olyan tankertté alakítsák, ami gyakorlati tudással bővítené az iskolában tanultakat. A kert az iskolások mellett azonban az egész közösséget is szolgálná, hiszen akár generációk találkozóhelyévé is válhatna.

A VÚB Bank versenyére összesen 269 szervezet adta be jelentkezését. A bizottság ebből a mezőnyből választotta ki kerületenként azt a 6-ot (összesen 48-at), akik döntőbe jutottak. Innentől azonban a lakosságé a terep, hiszen a döntősök közül szavazással kerülnek majd ki a végső nyertesek. A támogatást az egyes kerületek három legtöbb szavazatot gyűjtő projektjei nyerik, így közöttük kerül majd szétosztásra a 120 000 €-s összdíjazás.

Néhány egyszerű lépéssel Mi is hozzásegíthetjük városunkat az új tankerthez!

A szavazás lépései:

  1. Felkeresni a www.komunitnegranty.sk oldalt.
  2. Alul rákattintani a „Chcem hlasovať“ ablakra
  3. Alatta a térképen nyitrai kerületen belül / NR / kikeresni az iskola pályázatát- „Učiaca záhrada na sídlisku“ és rákattintani.
  4. Beírni a mobilszámot a kijelölt ablakba (Odoslať), majd a mobiltelefonra azonnal érkezik egy ingyenes kód SMS-ben.
  5. Ezt a kódot beírni a megjelenő ablakban (Zahlasovať), és ezzel a kóddal erősítjük meg a szavazatot.
  6. A „súhlas so spacovaním osobných údajov” kipipálása.
  7. Csak azokat a szavazatokat fogadják el, melyek igazolva lesznek az adott kóddal.
  8. Figyelem – minden mobilszám csak egyszer használható, és minden egyes alkalommal újra és újra be kell jelentkezni a www.komunitnegranty.sk oldalra.

Szavazni minden 18. életévét betöltött személy tud. A szavazás december 2. 00:00 órától- december 15. 24:00 óráig tart.

Az Eötvös utcai alapiskola egy videót is készített a projekttel kapcsolatban:

Nem KERTelünk, KERTet kérünk !!!A Komáromi Eötvös Utcai Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola a VÚB Bank alapítványa jóvoltából bekapcsolódott és sikeresen továbbjutott a „Učiaca záhrada na sídlisku“ , „Létesítsünk egy tankertet a lakótelepen“ –című pályázattal. Kerületenként 6 projektet választottak ki, melyből a legtöbb szavazatot kapó 3 projekt kap 5.000,- €-t, iskolánk tanítási-közösségi kert megépítésére. A 3 győztesből a legtöbb szavazatot kapó projekt még + 5.000,- €-t kap, így összesen 10.000,- € a CÉL !!!!!!!!A nyereménytől már csak egy hajszál választ el bennünket, ezért szeretnénk megkérni Önöket, hogy egy szavazattal segítsék iskolánkat.Szavazni minden 18 évet betöltő személy tud egyszeri alkalommal, 2019. december 2. 00:00 órától- december 15. 24:00 óráig. Szavazni csak az interneten keresztül lehet mobiltelefon segítségével. A szavazás lépései:Megnyitni a www.komunitnegranty.sk oldalt.Alul rákattintani a „Chcem hlasovať“ ablakraAlatta a térképen nyitrai kerületen belül / NR / kikeresni az iskola pályázatát- „Učiaca záhrada na sídlisku“ és rákattintani. Beírni a mobilszámot a kijelölt ablakba – Odoslať, majd a mobiltelefonra azonnal érkezik egy ingyenes kód SMS-ben. Ezt a kódot beírni a megjelenő ablakban – Zahlasovať, és ezzel a kóddal erősítjük meg a szavazatot. Kérem bejelölni a □ súhlas so spacovaním osobných údajov.Csak azokat a szavazatokat fogadják el, melyek igazolva lesznek az adott kóddal.Figyelem – minden mobilszám csak egyszer használható, és minden egyes alkalommal újra és újra be kell jelentkezni a www.komunitnegranty.sk oldalra. Köszönjük szépen, hogy szavazatával hozzájárul tanítási-közösségi kertünk kialakításához.

Közzétette: Eötvös Suli – 2019. december 2., hétfő