Kultúra 2013. 02. 27.

Dr. Csernus Imre Komáromban!

A brutális őszinteségéről híres Csernus doktorról jól tudjuk, hogy mindig érzékeny, kényes témákhoz nyúl. Ezúttal sem lesz ez másképp, hisz a népszerű előadó/pszichiáter az örök témát: férfi és nő kapcsolatát boncolgatja.

Dr.Csernus Imre március 12-én, kedden „Nemek harca“ címmel tart előadást Komáromban, a Maticaházban. Ahogy már megszokhattuk tőle, most sem fogja kímélni kérdéseivel, meglátásaival a kíváncsi nézőket- az előadás interaktív lesz.

AUT A2 csernus FEB13

„Nézzük meg ezt a kijelentést: ‘szeretem őt úgy, ahogy van’. Aztán amikor azt kérem, hogy soroljon föl nekem néhány olyan tulajdonságot, amit nem tud tisztelni a párjában, akkor már sorolja is egyiket a másik után… Két percen belül egy hatalmas ellentmondás. ‘Szeretem őt úgy, ahogy van, de ezért és ezért nem tudom tisztelni.’ Akkor ez most micsoda? Ez a támaszkodás. Ma a párkapcsolatok jelentős része nem a kölcsönös kiegyensúlyozottságon alapul, hanem az egymásra támaszkodáson. Nem egymásért élnek a felek, hanem egymás mellett. Holott egymás mellett a jó és a rossz szomszédok szoktak élni – alapesetben. Egymással? Az más. Társas magány” – írja a pszichiáter.

A helyszínen felállított könyves standon kedvezményes áron lehet megvásárolni Dr. Csernus Imre könyveit, melyet a Doki kérésre szívesen dedikál.

20101126sztarszer

Jegyek vásárolhatók:

Madách könyvesbolt – Komárom

DiDEROTkönyvesbolt-Komárom

Tel: 0042135 7731 904, (035) 7701 152

Jegyár: 9 €

Információ: 0948/699-293