Dél-komárom 2024. 06. 10.

Dr. Molnár Attila marad Dél-Komárom polgármestere

A tegnapi önkormányzati választásokon ismét győzött Dél-Komáromban dr. Molnár Attila. Immár 2010 óta polgármester, negyedik alkalommal szavaztak neki bizalmat a lakosok.

2024. június 9-én a választásra jogosultak 55.53%-a szavazott a városban, és ennek 64,32%-a tette le voksát (5296 szavazat) a jelenlegi polgármester mellett. Dr. Molnár Attila kihívója, Szalai Noel 35.68%-ot kapott (2938 szavazat). A dél-komáromi önkormányzat a következőképpen alakul:

Polgármester: dr. Molnár Attila (Fidesz-KDNP), 64,32%
Képviselő-testület: Turi Ádám (Fidesz-KDNP), dr. Kreft-Horváth Lóránd (Fidesz-KDNP), Zsédenyiné Horváth Krisztina (Fidesz-KDNP), Proczeller Tamás (Fidesz-KDNP), Dombai Gábor (Fidesz-KDNP), Vajda Bence (Fidesz-KDNP), Szabó István (független), Czita János (Fidesz-KDNP). Kompenzációs listáról Babják Csaba (Mi Hazánk), Horváth Zsolt (FCK Egyesület), Szalai Noel (KEM).

Dr. Molnár Attila a következőképpen köszönte meg a belé vetett bizalmat a város hivatalos FB-oldalán:

„Kedves Komáromiak!

Köszönöm az ismételt és nagyarányú bizalmat és támogatást, amely mindannyiunk, egész Komárom sikere is egyben! Mi komáromiak ismét hitet tettünk szeretett városunk gyarapodása mellett! Közös ügyünk, hogy Komárom a béke, a biztonság és a fejlődés útján maradjon! Az a mértékű felhatalmazás, amelyet a tegnapi önkormányzati választások alkalmával kaptam Önöktől, óriási felelősséget és kötelezettséget is jelent! Felelősséget otthonunk, Komárom jövője iránt, és kötelezettséget valamennyi komáromi felé! Az előttünk álló időszakban úgy, ahogy eddig is tettem, igyekszem megszolgálni ezt a bizalmat és támogatást!
Hajrá Komárom!
Isten áldja Önöket! Isten áldja Komáromot!

Sok szeretettel:
Dr. Molnár Attila, polgármester”