Város Dél-komárom 2024. 05. 10.

Világmárkák érkeznek Dél-Komáromba

A hírt dr. Molnár Attila, a település polgármestere jelentette be a minap, egy a város közösségi oldalára feltöltött videójában.

-Városunk kimondva kimondatlanul arra törekszik, hogy a régió egyik meghatározó települése legyen Észak-Komárommal közösen. A gazdaság egyértelműen meghatározó jelentőséggel bír a városban, akár a Mol városrészre, akár az ipari parki övezetre vagy épp a mezőgazdaságra gondolunk.

Fontos, hogy nálunk az idegenforgalomnak és a turizmusnak is a kiemelt szerepe van, az erődök, a Brigetio Gyógyfürdő, a Magyar Lovas Színház Komárom, a WF, vagy épp a nemrég átadott Brigetio Öröksége Látogatóközpont révén.

Ugyanilyen jelentőséggel bír a kereskedelem is, hiszen, ha visszagondolunk az elmúlt évszázadokra, Komárom mindig is kereskedelmi központ is volt. Nem véletlen, hogy azok a nagy világmárkák, mint akár a KFC, a WOLT ételfutár, vagy épp a reményeim szerint hamarosan bejelentésre kerülő másik nagy gyorsétterem lánc, mind ide találtak hozzánk! Nagyon sok olyan világmárka lát fantáziát Komáromban!
– nyilatkozta dr. Molnár Attila.

Jelenleg a Lidl mögötti területet építik be a cégek. Így hamarosan a helyszínen új bevásárló övezet alakulhat ki. Számos üzlet érkezik, mások mellett kerékpár szalon és szervíz, drogéria, a Penny Market mögötti területen, a gyógyfürdő felé a Táncsics Mihály utca felé pedig új bevásárló udvar létesül, olyan amelyet eddig csak Észak-Komáromban, Tatán, Tatabányán, vagy épp Győrben láthattunk.

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor már az év második felében elkezdődhet az üzletek kiépítése, a bevásárló udvar megvalósítása – tette hozzá a városvezető.

Azt, hogy pontosan hány darab, és mely világmárka érkezik Dél-Komáromba egy későbbi videójában jelenti be a polgármester.

Mindezen kereskedelmi beruházások, fejlesztések is azt igazolják, hogy Komárom, határtalanul jó! – zárta gondolatait dr. Molnár Attila.