Kultúra 2014. 01. 27.

Dunaszerdahely volt a Felvidék Szépe válogatásainak következő állomása

Január 26-án Dunaszerdahelyen a Fortune szállodában folytatódott a Felvidék Szépe válogatássorozata. A vasárnapi casting vonzotta eddig a legtöbb érdeklődőt, akik közül sokan már profi fotókkal és portfóliókkal érkeztek.

A jelentkezők többsége ezúttal is középiskolai tanuló volt, bár szép számmal jelentek meg egyetemista lányok is. Összességében a dunaszerdahelyi mezőny egyharmadának van már valamilyen tapasztalata a szépségversenyzéssel és a modellkedéssel.

Aki lemaradt az eddigi válogatókról, még mindig eljöhet február 1-jén Komáromba, hogy megmutassa magát a zsűrinek és esélyt kapjon a március 22-i döntőbe jutásra. A regisztráció a válogatás előtt személyesen is lehetséges, tehát nem feltétel az online jelentkezés.

Ne feledjétek, lányok, a komáromi válogató az utolsó alkalom arra, hogy részt vegyetek az idei Felvidék Szépe válogatásán, amellyel egyúttal lehetőséget teremthettek magatoknak arra, hogy a legszebb 20 közé kerüljetek. A március 22-én győzedelmeskedő lány egy évig viselheti a Felvidék Szépe koronáját, jutalma továbbá egy egzotikus utazás, és ami anyagiakban nem mérhető, részt vehet a magyarországi Szépségkirálynő döntőjében, a tét tehát hatalmas, érdemes jelentkezni!