Mix 2024. 02. 12.

Jelentkezz a Felvidék Arca szépségversenyre!

A Felvidék Arca a Covid19-járvány óta 2024-ben választ újra királynőt. Sokak számára érdekes kérdés lehet, miért van szükség szépségversenyre. Nekünk, akiknek szívügye a felvidéki magyarság megtartása, nem kérdés, hiszen ez egy olyan terület számunkra, ahol találkozik a kultúra, a hovatartozás fontossága, a tehetség. A szépségverseny nem egy klisés dolog itt, hanem egy szimbóluma annak, hogy nem csak szlovák nyelven lehet érvényesülni, vagy anyaországi versenyeken, hanem képesek vagyunk egy szakmailag helytálló hátteret biztosítani olyan szlovákiai magyar lányoknak, akik szeretnék képviselni értékeinket, szeretnének a szépségipar, média világában helytállni.

A Felvidék Arca a Felvidék Szépe szépségversenyből alakult át, nem más, mint személyes okokból, önös érdekek elkerülése miatt, hogy egy szívvel dolgozó csapat maradhasson, akik a magyarság összetartását, a kultúra színesítését tartják szem előtt.

A Felvidék Arca szépségverseny jelentkezését már elindítottuk és a válogatóra már most február 23-án kerül sor Komáromban az Európa hotelben.

Szeretnénk lehetőséget adni az olyan ambiciózus lányoknak, akik szeretnék magukat kipróbálni a modellszakmában a szépségversenyzésben vagy csak érzik magukban a vágyat, hogy kamera és nézők előtt pózolhassanak. A szépség mellett hangsúlyt fektetünk a tehetségre, műveltségre, hiszen a kiválasztott lányok, a felkészülés alatt nem, csak külsőleges, de szellemi felkészülésben is részt vesznek, hogy felvidék királynője, ne csak egy csinos arc legyen, hanem méltóképpen tudja képviselni értékeinket. Ez az egyik legfontosabb célkitűzésünk az új évadban.

2020-ban a válogatókat ugyan megtartottuk és sikerült is kiválasztani a döntős lányokat, ám a Covid-19 a magvalósítás útjába állt, így utoljára 2019-ben választhattunk felvidéknek királynőt.

Hisszük, hogy a rendezvénynek, igazi összekovácsoló ereje van, melyet nem szabad kialudni hagyni!

Ezúton is várjuk csinos, felvidéki lányok jelentkezését, akik céljaik, álmaik megvalósításának elején vannak és szeretnék magukat kipróbálni vagy pont ellenkezőleg már rendelkeznek tapasztalattal és akár rutinosan mozognak a kifutón. Idén a jelentkezési korhatár 17-25 év

További információk a Felvidék Arca FB-oldalán

A zsűri nem csak a külsőségeket fogja díjazni, pontozáskor a személyiség és a belső értékek kerülnek majd előtérbe.

„Rengeteg lánnyal dolgoztam szakmai életem során. Engem mindig azok a lányok fognak meg és olyanoknak biztosítok munkát, akik szívvel-lélekkel és alázattal állnak a kihívások elé. Akik bátrak kipróbálni az újat és szívesen tanulnak. A szépségideál minden zsűri társamnál más. Én, mint divattervező úgy keresem a lányokat, hogy a kifutón akár a saját ruháimban is elképzelem őket. Nálam a magasabb lányok a befutók és a karakteres, érdekes arcúak. Viszont mindenképp olyan királynőt keresünk, aki nem csak, hogy csinos, hanem, akinek fontos az anyanyelve, kultúrája, hovatartozása.” Kiss Kósa Annamária, főszervező