Város 2016. 06. 30.

EB-aranyérmes kajakosainkat fogadták a városházán

Ma (június 30.) délután 13:00 órakor EB-aranyérmes kajakosainkat, Vlček Eriket és Tarr Györgyöt ünnepélyesen fogadta a város vezetése a városháza épületében.

A hétvégén Moszkvában zajlott Európa-bajnokságon szenzációsan szerepeltek a fiúk: egy ezüst és egy arany éremmel értek haza. Az ezüstöt kajak négyesben, 500 méteren nyerték el (Denis Myšák, Vlček Erik, Tarr György és Linka Tibor), az aranyat pedig párosban, 1000 méteren.

A városházán Stubendek László polgármester, Keszegh Béla alpolgármester, Fekete Tamás hivatalvezető és Bajkai János, a sportosztály vezetője fogadta a két sportolót, valamint edzőjüket, Likér Pétert és masszőrjüket, Viszlai Igort. Az eseményről nem hiányozhatott a klub volt és jelenlegi elnöke sem: Soós Tibor és Broczky László.

Miután Bajkai János köszöntötte a bajnokokat és a kajak-kenu klub képviselőit, megköszönve munkájukat, Stubendek László vette át a szót. “Komárom sok mindennel büszkélkedhet – többek közt azzal is, hogy a bajnok sportolók városa. Nem először ülünk egymással szemben Vlček Erikkel és Tarr Györggyel. Ez pedig azt is jelenti, hogy nem egy egyszeri, fellángoló győzelemről van szó, hanem sokszor elért eredményekről. Előttetek Rió – ahol lélekben az egész város veletek lesz, szurkolunk nektek!”

A polgármester két borítékot ajándékozott sportolóinknak, valamint Komárom zászlaját is.  “Szeretnénk, ha ezt a zászlót kitennétek Rióban is – mondta az átadásakor – szeretnénk, ha éreznétek, Komárom mögöttetek áll!”

HDA, Fotók: Komáromi Városi Hivatal – Králik Róbert

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Szólj hozzá!