Sport 2017. 01. 19.

Ebben a kis füzetben minden kerékpáros eseményt megtalálsz!

A kerékpárüzletekben és az információs irodákban már hozzáférhető az a 12 oldalas, szlovák és magyar nyelvű kis füzetecske, amely környékünk minden kerékpáros eseményét tartalmazza, áprilistól októberig. Az egyes túrákhoz bárki csatlakozhat – amatőr, profi, és gyermek kerékpárosok is. Természetesen a turisták is.

„2015-ben nyomtattunk először szórólapot, amely tartalmazta a környék kerékpáros egyesületeinek eseményeit – mondta el Bujna Zoltán, a füzetecske kigondolója. – Az elsődleges célunk az volt, hogy az egyes túrák ne ütközzenek. Ez két évig tökéletesen működött is.

A füzet Királyfiakarcsától Lábatlanig minden kerékpáros eseményt tartalmaz április 22-től október 1-ig: 

12

Most viszont úgy gondoltuk, hogy mivel Komáromban rengeteg turista megfordul a nyár folyamán, és sokan közülük bringával érkeznek, illetve a helyszínen bérelnek kerékpárt, illő lenne egy kicsit komolyabb eseménynaptárt kiadni.

Ez egy lapozható, füzetszerű kiadás, ami magába foglalja a komáromi és regionális túrákat is Királyfiakarcsától Lábatlanig – azaz együttműködünk a magyarországi szervezetekkel is. 8 egyesület 14 túráját jelezzük benne előre, az április 22-i Csárda túrával kezdődően október 1-ig.

A következő túrák részletes bemutatását olvashatjuk el benne: 

16176899_10211750720787595_1607466644_n

A jelenlegi eseménynaptár a komáromi Turisztikai és Idegenforgalmi Bizottság anyagi támogatásával jött létre, 3500 darabot nyomtattunk belőle. Többek közt Dunaszerdahelyen, Nagymegyeren, Komáromban és Dél-Komáromban is hozzájuthatunk a kerékpárboltokban, illetve a turisztikai irodákban.

A füzetnek elektronikus változata is van, amely INNEN tölthető le. 

Az összes teljesítménytúra nyitott, amatőröket, kezdőket is várunk. A füzetecske jó útmutató mindenkinek, aki sportolni szeretne.”

– drá –