Kultúra 2022. 11. 03.

Egész estén át tartó nevetéssel vár a marcelházi Humorest

A magyar humor három ismert alakja, nevezetesen Szép Bence, Aradi László és Varga Ferenc József érkezik november 12-én Marcelházára, hogy egy egész estén át szórakoztassák az egybegyűlteket. Poénok áradata, nevetéstől könnyes szemek és egy kis harapnivaló is várja a szórakozni vágyókat.

Újabb felvonásával érkezik novemberben a Marcelházán megrendezésre kerülő Humorest. A nagysikerű rendezvény keretén belül ismét három, nagy népszerűségnek örvendő humorista érkezik Magyarországról, hogy együtt szerezzenek örömteli pillanatokat a közönség tagjainak.

A Humorest első fellépője a szombathelyi születésű humorista és bűvész, Szép Bence lesz, aki többször is fellépett már a Frizbi Hajdú Péterrel című műsorban (TV2), az MTV különböző műsoraiban (Mondom a magamét, szilveszteri kabarék), az ATV Dumakabaréjában, valamint a Magyar Rádió „Kabarématiné” és „Rádiókabaré” c. műsoraiban műsorvezetőként és humoristaként.

Őt követi a népszerű az Aradi-Varga páros, akik együttes erővel dolgoztatják majd meg a rekeszizmokat. Aradi Tibor humorista pályafutása 1992-ben vette kezdetét, az azóta eltelt évtizedekben pedig a Szeszélyes évszakok – Maksa híradójában, a Juventus Rádió reggeli műsorában, a Mikroszkóp Színpad tagjaként is találkozhattunk vele. 2008 óta a Rádiókabaré összes műsorában szerepelt. A Mikroszkóp Színpad „Szójjá be!” című első stand up comedy estjében is szerepelt. 2015-ben a Rádiókabaréban nyújtott munkássága elismeréseként elnyerte a Karinthy-gyűrűt.

Az összeszokott humorista-páros másik tagja, Varga Ferenc József a műfaj egyik legtermékenyebb szerzője és előadója. 1994-től fellépett a Rádiókabaréban, 1999 és 2010 között a Mikroszkóp Színpad tagja volt. A Hócipő szatirikus lapnak jelenleg is munkatársa. Szintén Karinthy-gyűrűs, melyet 2012-ben kapott meg a Rádiókabaré kiemelkedő teljesítményt nyújtó szerzőjeként. Három könyve jelent meg, a legutóbbi, Mondom a Ferinek, Tibi című Aradi Tiborral közösen. 2017-től Aradi-Varga Show címmel önálló műsort indított az ATV-n, Aradi Tiborral. A páros rendszeresen fellép a Rádiókabaréban, a Comedy Central csatornán és a Showder Klub műsorában, újabb és újabb írásaikkal.

A nézőknek amiatt sem kell majd aggódniuk, hogy a hangulatot a korgó gyomor rontja el, hiszen két poén között egy kis harapnivaló is akad majd. A belépő ára ugyanis tartalmaz zsíroskenyeret is, hagymával.  

Időpont: 2022. 11.12. 19:00

Helyszín: Marcelháza kultúrház

Jegyárak: 14 €

Elérhetőség: +421 948 536 616 | +421 918 782 786

Jegyvásárlás: a fenti telefonszámok egyikén, vagy a marcelházi kultúrházban

Az esemény a Facebook-on is megtalálható.