Kultúra 2019. 11. 22.

Ismét Humorest a marcelházi kultúrházban!

A tavalyi nagy sikerre és érdeklődésre való tekintettel egy év elteltével, november 30-án ismét megrendezésre kerül Marcelházán a Humorest esemény. Az egész estés szórakozásért ezúttal a Szomszédnéni Produkciós Iroda, Szikra László és Lorán Barnabás ‘Trabarna’ felel majd, a tavalyihoz hasonlóan pedig idén is finom falatok várják majd két poén között a közönség tagjait.

Újból a nevetéstől lesz hangos Marcelháza! A tavalyi nagysikerű Humorest esemény után ismét a magyar humor nagyágyúi érkeznek majd a Komáromtól 17 km-re található település Kultúrházába, hogy egy egész estén át nevettessék közönségüket. Az est középpontjában ezúttal a stand up comedy műfaja lesz, hiszen valamennyi fellépő otthonosan mozog ebben a műfajban, mely Magyarországon az elmúlt egy évtizedben hatalmas népszerűséget szerzett . A tavalyi évben Marcelházán már bemutatkozott Szikra László mellett a Szomszédnéni Produkciós Iroda és Trabarna érkezik a november végi Humorestre.

Szikra László már nem lesz ismeretlen a marcelházi közönségnek, hiszen a tavalyi Humoresten is felléphetett a ceremóniamesterként és műsorvezetőként is ismert humorista. Legtöbbeknek valószínűleg a Showder Klub című televíziós műsorból lehet ismerős, de egy nem mindennapi rekord is a nevéhez kötődik: 548 perces előadásával jelenleg ő tartja a Leghosszabb Stand Up Comedy Műsor Magyar Guiness Rekordját. 

Ha felmerül a belső égésű motorok hangjának utánzása, a legtöbbeknek valószínűleg egyből Lorán Barnabás, ismertebb nevén Trabarna fog beugrani. A Fábry show és a Showder Klub egykori fellépője bámulatos hasonlósággal képes utánozni egy-egy Trabant, Zsiguli, Forma-1-es autó vagy akár kerti fűrész hangját. Autós találkozókat is megszégyenítő repertoárját pedig poénokkal fűszerezi.

Az est harmadik fellépője a Szomszédnéni Produkciós Iroda, akiket már magában az is különlegessé tesz, hogy a jellemzően szóló műfajként ismert stand up comedyt párban prezentálják közönségüknek. A Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs kettőséből álló, 2001-ben alakult humortársulat a Showder Klub, a Comedy Central és a Rádiókabaré számos műsorában fellépett már, 2014-ben pedig a magyar humoristák legrangosabb szakmai elismerését, a Karinthy-gyűrűt is átvehették.

Ha pedig már eléggé elfáradtak a rekeszizmok, lesz gyógyír a regenerálódásra is! Két poén között, az est szünetében ugyanis ínycsiklandozó cigánypecsenye kóstoló várja majd a közönség tagjait, melyet szintén tartalmaz a jegyár. 

Időpont: 2019. november 30. (szombat) 18:00
Helyszín: Marcelháza kultúrház
Jegyárak: Elővételben 10 € | Helyszínen 12 € 
Jegyvásárlás: +421 948 536 616

Az esemény a Facebook-on is megtalálható.