Mix 2016. 12. 07.

Egészségnap az AVIVA Amaryllis központban

Bátran állíthatjuk, hogy rohanó világunkban egyetlen kincsünk az EGÉSZSÉG. Leginkább annak megőrzése, fenntartása – tehát a megelőzés a fontos. Ha már felütötte fejét a kór, igyekszünk a lehető leggyorsabban helyreállítani egészségünket, igénybe véve a hagyományos orvoslás és az alternatív módszereket is.

Így született meg az Aviva Amaryllis központ kialakításának gondolata, ahol az egészség és szépség kerül fókuszba. Szerettünk volna Komáromnak és a környező falvak lakosainak lehetőséget nyújtani testük és lelkük ápolására, a feltöltődésre, szépségük megőrzésére. Az álomból valóság lett: 2015 szeptemberében ünnepélyesen megnyitotta kapuit az Amaryllis központ a belvárosban.

aviva-small

Egy éves fennállásunk óta folyamatosan bővítettük tevékenységi körünket. Többek közt napjainkban indult el a különféle, tudatos életmódot segítő, felvilágosító előadások és workshopok sorozata is, szoros együttműködésben MUDr. Lacko Mariánnal , aki 2017 januárjától szaktanácsadást is végez a központban.

2016. november 27-e sokak számára feledhetetlen marad. Ez a gyönyörű vasárnap az egészség és szépség jegyében telt az Amaryllis központban. A családias hangulatú rendezvényen nagyszerű emberekkel ismerkedhettünk meg, új információkkal gazdagodtunk, valamint egészséges, ízletes falatokat kóstolhattunk.

A központ professzionális csapata bemutatta tevékenységét, három különböző szakterületen, három szakember képviseletében. Gábovics Kosár Gabiella az Eternity Kozmetikát vezeti, aki kizárólag orvosi, bio kozmetikával, SynCare-rel dolgozik. A különféle korosztályba tartozó kliensek arckezelése mellett kifejezetten specializálódik a fiatal, aknés bőrre, a problémák ugyanis már tinikorban kezdődnek.

15326439_10205970460300823_5882549017660103836_n

Az Andrea Massage Studio már nyolc éve sikeresen működő, folyamatosan fejlődő stúdió Szabolcs Andrea képviseletében. A „nyugalom szigetén” a speciális masszázstechnikák és Craniosacralis Biodinamikus kezelés segítségével testünk és lelkünk harmóniába kerül. Ez alatt a különleges kezelés alatt nemcsak az izmok, szöveteket stresszmentesednek, hanem pszichikai megkönnyebbülést is érezhetünk és találkozhatunk önmagunkkal. Andrea, illetve az általa használt technikák és a Moksha Csepp információs cseppjei, valamint a Biocom készítményei akkor is segíthetnek, ha elakadtunk életünk egy-egy területén.

unnamed-1-small

Mgr. Furinda Adriana okleveles oktató Amaryllis – Aviva mozgásstúdiója elválaszthatatlan részét képezi a jól működő, sikeres központnak. Itt  különféle oktató előadások, tanfolyamok és megbeszélések is zajlanak. A nagyközönség széles körben tájékozódhat az egészséges életmóddal kapcsolatos előadásokból MUDr. Lacko Marián támogatásával. A szülésfelkészítő tanfolyamot egy egészségügyi hátterű hozzáértő csapat vezeti. Mgr. Jana Hašplová csecsemő és babamasszázsát, csakúgy mint az Aviva torna módszerét kipróbálhatják és elsajátíthatják Mgr. Furinda Adriana vezetésével. A mozgásstúdió természetes részét képezik a rendszeres Aviva tornaórák nőknek, külön férfiaknak, szülés utáni megerősítő gyakorlatok, inkontinenca elleni gyakorlatok, kismamatorna, gyerekjóga, jóga felnőtteknek és a nagyon kedvelt hastánc is a vonzó Páczer Laura vezetésével.

A november 27-i különleges nap – amely nagyon találóan „Életünk – Egészségünk” címet kaptacélja az volt, hogy megismertessük az embereket különféle elismert szakemberek véleményével, már ami egészséges életmódot illeti. Igyekeztünk rámutatni a megelőzés fontosságára, valamint, hogy mit tehetünk, ha már kialakultak az egészségügyi problémák.

unnamed-8-small

Az elismert belgyógyász és kardiológus, MUDr. Lacko Marián előadásának témája az volt, hogyan gyógyítsunk gyógyszerek nélkül. Bemutatta a jövő tudományát, a BIOPULSE-t, melynek lényege a sérült sejtek sikeres regenerációján alapszik. Ing. Gallo Iván az egészséges táplálkozásról tartott előadást.  A pozsonyi Ing. Dubnická Mária az esszenciális olajok gyógyító erejét emelte ki.

A nagyszerű előadássorozatot Mgr. Furinda Adriana zárta, aki elárulta miben rejlik a titka ennek a különleges, világhírű módszernek, az AVIVA tornának. A gyakorlatok gyógyító hatását már több százan próbálták ki országszerte, aminek köszönhetően egészségesebb és teljesebb életet élhetnek: rendezi a menstruációs ciklust, megszünteti a menstruációs görcsöket, cisztákat, miómákat, polipokat, inkontinenciát és frigiditást. Nem szabad kihagyni a párokat sem: a módszer segítségével hosszas, hiábavaló próbálkozások után végre gyermekük fogant.  hőn áhított gyermekük. A tornagyakorlatokat bátran végezhetik férfiak is, hiszen megszünteti a prosztata problémákat, növeli a potenciát, valamint a spermiumok számát és minőségét.

unnamed-4-small
A nap csúcspontja az „Aviva – út az egészséghez” című könyv ünnepélyes keresztelője volt. A szlovák kiadás fordító – írónője Mgr. Furinda Adriana. A keresztanya szerepét az elismert nőgyógyász szakember MUDr. Valašíková Soňa vállalta, kinek hatalmas köszönet jár önzetlen segítségéért a könyv szakmai részének felügyeletéért. A fehér rózsaszirmok, melyekkel a keresztelő történt, a tisztaságot, szépséget és az újjászületést jelképezte.

A csodás élmények mellett három szerencsés nyertes az Amaryllis-Aviva, Eternity Kozmetika és az Andrea Massage Studio ajándékát is hazavihette.

unnamed-small

Az előadások közti szünetekben is nagyszerű volt a hangulat. Mindenki meggyőződhetett róla, hogy a szeretettel elkészített egészséges ételek nemcsak szépek és mutatósak, hanem hihetetlenül finomak is. Az asztalok roskadoztak az ízletes étkektől, mindenki talált kedvére valót, senki sem maradt éhes. Nem hiányoztak az asztalról a cukor nélkül készült sütemények, de egy fantasztikus torta sem. Mindezeket Kollár Zoltán – Menház Praliné Cukrászda készítette. Mindenki, aki a rendezvényre látogatott, egy ehető ajándékot vihetett haza, melyet a cukrászda ügyes munkatársai készítettek. Ennek a különleges napnak a pillanatait, csakúgy mint a már említett Aviva köny fotóit a tehetséges Mgr. Kopják Angelika örökítette meg.

unnamed-6-small

Nos, mit fűzhetnénk még hozzá befejezésképp? Ez a csodálatos nap az Amaryllis központban reményeink szerint elindított valamit, melyre mindannyiunknak igen nagy szüksége van. Bízunk benne, hogy sikerült utat mutatnunk egy egészségesebb és boldogabb élethez. A sikerről tanúskodik az a rengeteg pozitív visszajelzés is amit az esemény alatt és után kaptunk, valamint a nagy érdeklődés az elfogyasztott ételek receptjei iránt is. A receptek és az Amaryllis központ jövőbeni eseményei végett érdemes csatlakozni és követni az Aviva Zdravie Facebook oldalát.

unnamed-2-small

Szólj hozzá!