Mix 2013. 10. 08.

Komáromba is megérkezett az AVIVA torna

Végre városunkba is elérkezett az Aviva torna, ez a világszerte elterjedt módszer, mely mára már mozgalommá nőtte ki magát, és sok nő és férfi számára jelentett megoldást életük minőségének javításában.

aviva
Furinda Adrika, az AVIVA módszer komáromi oktatója.

Aviva Steiner, a módszer kidolgozója hitt a mozgás gyógyító erejében és addig próbálkozott, míg rá nem jött, hogyan képes szabályozni a méhének működését. Az általa kifejlesztett torna segítségével meg lehet szüntetni a menstruációs görcsöket, el lehet tornázni a cisztát és a miómát, optimálissá lehet tenni a hormonszintet. A torna megnöveli a gyermekáldás esélyét is. A gyors mozdulatok hatására altesti vérbőség keletkezik, ezért a genitális zóna a vérünknek a háromszorosát érzékeli és háromszorosának érzékeli a hormonszintet is. Ennek a megemelkedett hormonszintnek gyógyító hatása van.

A gyógyulni vágyók egyre gyakrabban folyamodnak az alternatív gyógymódok felé. Sok nő küzd hasonló problémákkal, és azt hiszik, egyedül vannak vele, nem mernek, vagy nem akarnak róla beszélni, de amikor ellátogatnak egy foglalkozásra szembesülnek azzal, hogy más is tapasztal hasonló dolgokat, így bátrabban belevágnak a folyamatba. A felszabadító zenés foglalkozásokon elfelejthetik a tudatos összpontosítást, a gyakorlatokat könnyedén elvégezhetik.

Az  Aviva-módszer speciális, ritmikus gyakorlatsorokból áll, amelyek hormonális változást idéznek elő a szervezetben. Az alhas, a belső hasi és gátizmok, valamint a farizmok megmozgatásával fokozódik a vérkeringés, így több hormont, vitamint és oxigént szállít a nemi mirigyekbe és a nemi szervekbe, melynek hatására elindul a gyógyító folyamat.

A mozgás során létrejött altesti vérbőség akár a petevezetékek letapadását is oldhatja, így egyes esetekben megszüntetheti a meddőség okát. Többszörös vetélés után is lehetővé teheti a magzat sikeres kihordását, mivel a speciális gyakorlatsorok alkalmasak a méhizomzat erősítésére. Alkalmazható ovulációhiány esetén is, idősebb korban pedig a klimax kellemetlen kísérő tüneteit – hőhullámok, depresszió, hüvelyszárazság, csontritkulás – is megszüntethetik.

Az Aviva- tornának ezen kívül még az a különlegessége, hogy a gyakorlatsorok felmelegítik és mozgékonyabbá teszik a medencét, aminek hatására az alhasi keringés is felpezsdül és olyan helyeken is felfrissítik a vérkeringést, ahol más gyakorlatok nem.

Ez a módszer kiválóan alkalmas arra is, hogy segítségével a panaszmentes hölgyek is jobban megismerhessék és uralhassák testüket. Az Aviva-torna azoknak is ajánlott, akik sokáig nők akarnak maradni, hiszen minden izmot megmozgat, és feltölt energiával.

Aviva Steiner a férfiakról sem feledkezett meg. Számukra is kidolgozott egy gyakorlatsort, melynek segítségével nemcsak megelőzni tudják a problémáikat, de a már kialakult potenciazavarokat és prosztata problémákat is javítani tudják. A torna hatásara kialakult altesti vérbőség rugalmasabbá, elasztikusabbá teszi a szöveteket. Babatervezésnél nagyon fontos tényező az életképes spermiumok száma, amely a módszer alkalmazásával jelentősen megnövekszik!

Aki szeretné elsajátítani a módszert, az megteheti egy 4 órás tanfolyam
keretében, majd könyv alapján akár otthon is gyakorolhatja a tanultakat, illetve rendszeresen eljárhat a fenntartó órákra is. Az induló tanfolyamokról érdeklődni lehet a 0903 399 584 –es telefonszámon, e-mailben az afurindova@ks-komfort.sk címen, vagy látogasson el facebook oldalunkra: https://www.facebook.com/avivazdravie

Következő tanfolyam október 12-én, szombaton – most 50%-os kedvezménnyel!

Szólj hozzá!