Város Dél-komárom 2018. 07. 10.

Egészségnap után családi nap a Brigetio GYógyfürdőben

Az elmúlt hétvégén egészségnapot rendezett a Brigetio Gyógyfürdő. A gyógyászati részleg munkatársai ingyenes vérnyomás- és vércukor méréssel, valamint frissítő masszázzsal várták az érdeklődőket. A megyei népművészeti egyesület tagjai pedig a fafaragás rejtelmeibe avatták be vendégeket.

Programban az előttünk álló szombaton sem lesz hiány, mikor is a Vöröskereszt helyi szervezetével karöltve családi napra kerül sor 10 órától 15 óráig.

A vendégek változatos programokban, így arcfestésben, vagy épp lufiállat készítésben vehetnek részt, de bemutatkozik az AMBU baba is, lesz Vöröskeresztes TOTÓ, az ifjúsági vöröskeresztesek pedig baleseti „sérüléseket” készítenek a vállalkozó kedvűeknek. Mindezeken túl Talpmasszázs Centrum, 10.30-tól pedig vízimentő bemutató vár minden kedves érdeklődőt.

Ugyanezen a napon gulyásfőző versenyre is sor kerül. A hozzávalókat minden csapat maga hozza. Kezdés 10.00 órától. Nevezési feltétel: gázrezsó, gázpalack, üst és a belevalók. Nevezni július 12-e délig lehet a gabor.olah@voroskereszt.hu e-mail címen. A versenyt minimum 7 csapat jelentkezése esetén rendezik meg! A győztes „A Legjobb KOMÁROMI Főzőcsapat” vándorkupát viheti haza.

A rendezvények érvényes fürdő- vagy strandbelépővel látogathatók.