Mix 2019. 09. 18.

Egy gútai srác lesz az internet új sztárja? Már Balázsék is L Szultánról beszélgettek!

Habár már több mint egy éve aktív a YouTube-on a komáromi származású, gútai L Szultán művésznevű vlogger, eddig igencsak csekély követőbázissal rendelkezett. Egészen a tegnapi napig….

Ekkor került fel ugyanis Magyarország egyik legtöbb feliratkozójával rendelkező YouTuberének, Zsozéatyának legújabb, Az Internet Szultánja című videója, amiben egy különös srác még különösebb videóira hívta fel a figyelmet (szokásos, sajátos stílusában). A videó témája L Szultán és többek között a „MEKKORÁT TUD A LEGJOBBAN KIFRÖCCSENNI EGY MÁLNÁS ÜDÍTŐITAL?”, vagy az „L SZULTÁN FÉNYKARDJA” videói.

Zsozéatya videója után elárasztották az új megtekintők L Szultán csatornáját. Ma reggel pedig már a Rádió 1 Balázsék című reggeli műsorában (melynek műsorvezetője Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani) is nagyjából fél órát szenteltek a gútai YouTube-ernek.

A Rádió 1 ma reggeli műsorának erre vonatkozó része az alábbi videóban visszahallgatható, 1:13:48-tól:

Sőt, ha ez még nem lett volna elég, a Balázsék Facebook oldal még L Szultán szóban forgó videóját is megosztotta a reggeli adást követően.

L Szultán YouTube csatornája tegnap este óta már több mint 2 ezer követővel gyarapodott.

Bár szerkesztőségünk nagyon igyekszik, hogy megértse az elmúlt 24 óra eseményeit, egyelőre még mi is kicsit zavartan állunk a jelenség előtt.