Videó 2019. 08. 29.

Egy komáromi lány is szerepel Dancsó Péter legújabb klipjében!

Az internet népének nagy eséllyel nem kell bemutatni Dancsó Pétert munkásságát. Az elsősorban videobloggerként ismert Dancsó Videómánia nevű YouTube csatornája a második legtöbb feliratkozóval rendelkezik a magyar YouTube csatornák listáján. Legújabb videójában pedig egy komáromi lány is feltűnt a vlogger oldalán. 

Dancsó Péter igazán nagy hírnévre kritikus videóival tett szert, melyekben szokatlan, de vicces formában elemezte a filmklasszikusokat, vagy az új kedvenceket. Az évek során a témakörök szélesedtek és már nem csupán filmekről szólnak. Dancsó Péter videóiban előszeretettel vegyíti a humort, a szarkasztikus megfogalmazást, a kifordított véleményformálást és az öniróniát. Így igyekszik egyfajta görbe tükröt mutatni társadalmunknak és a jelenkornak.  

A közelmúltban pedig megjelent Dancsó legújabb klipje Odatettem címmel, melyben a mai rap műfaj nagyját figurázza ki sajátos stílusában. A klipben ráadásul egy komáromi lány is feltűnik. Szerkesztőségünk felkereste Enikőt, hogy meséljen néhány szóban a forgatásról és a kamerák mögötti Dancsó Péterről. 

“A legtöbb mai számban már sajnos nem a zene a legfontosabb. Felváltotta azt a fényűzés, a luxus és a nők. Péter pedig ezeknek a zenéknek állít görbe tükröt, hiszen a szám és a klip is egy karikatúra. Egy másodpercét sem szabad komolyan venni és a dolgok mögé kell nézni, hogy megtaláljuk a valódi mondanivalóját. Pont ezért jelentkeztem én is a felhívásra” – mondta el portálunknak Enikő.  

Enikő elmondása alapján nagyszerű hangulatban telt a forgatás, mindenkivel jó kapcsolatot alakított ki: “A forgatás már az első perctől nagyon jó hangulatban telt. Én személy szerint teljesen azonosulni tudok a szarkasztikus Dancsó Péterrel a videóiban, és élőben sem kellett csalódnom benne. Ugyanazt képviseli a kamerák mögött is. Igazából kellemesen csalódtam, mert a lányok és a stábtagok is nagyon aranyosak, közvetlenek voltak” – mondta Enikő.