Város 2023. 11. 29.

Egyéves születésnapját ünnepli a komáromi Baba-mama klub

Egyéves születésnapját ünnepli a komáromi (SK) Baba-mama klub, amelyet a Fészek Családi Kör polgári társulás működtet. A különleges szülinapi alkalomra, amely december 1-én, 10 órától 11:30-ig valósul meg, mindenkit sok szeretettel várnak. Helyszín a Szinnyei József Könyvtár (hetes lakótelep) lesz.

A klubban a kismamák összejárhatnak, ismerkedhetnek, megbeszélhetik az anyaság aktuális témáit, kérdezhetnek – és természetesen játszhatnak a gyermekeikkel. A foglalkozásokat délelőtt 10 órától 11:30-ig tartják kéthetente, csütörtökönként a szlovák, péntekenként pedig a magyar szülők és gyermekeik számára.
A klubot Ozimy Šilling Klaudia dúla, szoptatási és hordozási tanácsadó vezeti. A klub a Fészek Családi Kör szervezésében és a Szinnyei József Könyvtár együttműködésével jött létre.  

„Nagyon szépen köszönjük mindenkinek aki eljött a klubba ez idő alatt és azoknak is hálásak vagyunk, akik rendszeresen jártak hozzánk – olvashatjuk a Baba-mama klub FB oldalán – sok tartalmas beszélgetés van mögöttünk, barátságok születtek és közben pedig láthattuk gyermekeink gyarapodását.

Az első évfordulót is szeretnénk veletek megünnepelni, így színes programlehetőséget állítottunk össze:
– Kipróbálhatjátok az SGD Wood Design minőségi fából készített hintáját és mászókáját
– Gyurmázhattok az igazán egyedi, otthon készített Pödrönty kézműves gyurmáival
– NoMini cuki horgolmányai is érkeznek
– Jakab Silvia egy kis kreatív feladatot készít az első szülinap alkalmából
-Egy kis egészséges nasi sem hiányozhat, amelyet a Hitjezdravozit készít
– A Ladybug kids store pedig egy kis kedvezményel kedveskedik a meseszép boltjába a résztvevőknek.”

A klub minden érdekődőt szeretettel vár nem csak a pénteki „szülinapi buliba”, hanem a kéthetente megtartott foglalkozásokra is.