Mix Dél-komárom 2021. 12. 06.

Elindult a Cipősdoboz akció Dél-Komáromban

A Baptista Szeretet Szeretetszolgálat idén is megrendezi városunkban a Cipősdoboz akciót, melyre szeretettel várják a jóakaratú adakozók felajánlásait. Az ötletes ajándékozási lehetőség közel húsz éves múltra tekint vissza.

A programunk célja, hogy a nehéz sorsú gyerekek karácsonyát szebbé, boldogabbá tegyük a cipősdobozokba csomagolt finomságokkal és hasznos ajándéktárgyakkal. Komáromban, a Baptista Imaházban (2900, Komárom, Maros u. 1) december 6-a és 17-e között várjuk a felajánlásokat naponta 17.30 és 18.00 óra között mondta el Dégi-Hajducky Ágnes, kapcsolattartó.

A cipősdobozokba nem romlandó édességet, taneszközöket, kifestőket, kozmetikai szereket, apró játékokat, esetleg ruhát lehet csomagolni. A szervezők kérik, hogy a felajánlók a doboz tetején mindenképpen tüntessék fel, hogy fiúnak vagy kislánynak szánják az ajándékot, valamint, hogy hány éves korú gyermeknek szól az ajándékcsomag tartalma.

– Amennyiben lehetséges, kérjük a felajánlókat, hogy a dobozokat úgy csomagolják, hogy könnyen bonthatók legyenek. Például: ha külön becsomagolják a tetejét, és a dobozt átkötik egy szalaggal, megkönnyítik munkánkat, ugyanis nekünk kötelességünk a doboz tartalmát ellenőrizni, hogy valóban csak használható játékokat és eszközöket adjunk tovább – tette hozzá Dégi-Hajduczky Ágnes, aki egyúttal felhívta a figyelmet arra is, a legkevesebb cipősdoboz a tinédzser korosztály számára érkezett be az elmúlt időkben.

A tavalyi évhez hasonlóan, az idén is lehetőség nyílik online adományozásra a cipopsdoboz.hu internetes oldalon, ahol néhány kattintással otthonról is összeállítható egy-egy ajándékcsomag.

(Forrás: komarom.hu)