Mix 2016. 04. 15.

Elveszett fürdőmedence után nyomoz a rendőrség

Különös esetben nyomoz a rendőrség: eltűnt egy műanyag fürdőmedence, méghozzá az autóút melletti mezőről, Gyulamajor közelében. A tolvajnak csaknem másfél napja volt arra, hogy kifundálja, hogyan lopja el az egyébként elég nagy, 7,5×3,8×1,5 méter nagyságú, műanyag tárgyat. Az esetről Božena Bruchterová, a Nyitrai Kerületi Rendőrkapitányság szóvivője tájékoztatta a sajtót.

A medencét a tulajdonos hagyta az I/64-es, Komáromtól Gyulamajor felé vezető úttól mintegy 10 méterre.  Amikor utánfutóval szállította a medencét, kisebb autóbalesetet, koccanást szenvedett.  A szóban forgó tárgyat azonban rosszul rögzítették az utánfutóhoz, így az lefordult róla. A sofőr ezért úgy döntött, az úttesttől nem messze, a mezőn hagyja a medencét, majd később visszamegy érte. Amikor azonban visszatért – másfél nap múlva! -, már csak hűlt helyét találta.

A medence április 10-e 9.00 és április 11-e 18.00 óra között tűnt el. A rendőrség a nyilvánosság segítségét kéri: ha esetleg valaki az adott időben arra autózott, és bármi olyasmit látott, ami elősegítheti a nyomozást, jelentkezzen az ingyenes 158-as telefonszámon.

Szólj hozzá!