Régió 2016. 09. 26.

Érdekel az online marketing? Most ingyenes képzésen vehetsz részt!

Három helyszínenSomorján, Dunaszerdahelyen és Komáromban ingyenes online marketing képzéseket szervez a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány.
Az alapítvány elindította a „Segítünk indítani, hogy sikerrel pályázhass!”elnevezésű, ingyenes programját Felvidéken is, amelynek keretein belül az online marketing rejtelmeivel ismerkedhetnek meg több témakörben!

Időpontok:

 • Somorja – 2016. szeptember 30. – 9.00-11.00 – Fórum Intézet
 • Dunaszerdahely – 2016. szeptember 30. – 14.00-16.00 – Vámbéry Ármin Alapiskola
 • Komárom – 2016. október 1. – 9.00-11.00 – Pince Klub

A részvétel minden helyszínen ingyenes, s akár mindhárom helyszínre lehet jelentkezni, mert a képzések témája óráról órára eltérő.

Az érdeklődők csütörtök éjfélig az openreginfo@gmail.com-on regisztrálhatnak a két óra hosszúságú képzésre.

A képzés témái:

 • Az e-business alapjai
  Amazon, Alibaba, Google Play áruház – mi a közös bennük? Mindegyik elektronikus kereskedelmet folytat, szép sikerekkel. A XXI. század sok tekintélyes vállalkozása az internet által lett naggyá. Miért maradnál le azokról a lehetőségekről, amelyeket a világháló nyújt Neked és jövőbeli vállalkozásodnak? Segítünk, hogy hatékonyan használhasd pénzszerzésre a netet. Képzésünk során megismerkedhetsz a kereskedőket és vevőket összekapcsoló internetes felületek fajtáival. Betekintést nyerhetsz az elektronikus piacterek világába. Felkészítünk, hogyan hozhatsz létre saját webáruházat, és megmutatjuk, milyen lehetőségeket és veszélyeket rejt az elektronikus fizetés. A technikai kérdéseken túl kiemelten foglalkozunk azzal, mitől lesz megbecsült és hiteles egy internetes kereskedő, és hogyan reagáljon a névtelen trollok és elégedetlen vásárlók támadásaira. Külön figyelmet szentelünk annak is, hogyan építhetsz a pozitív visszajelzések erejére.
 • Költséghatékony onlinemarketing-módszerek
  Az vagy, ami a neten látszik belőled – még inkább igaz ez az online vállalkozásokra. A drága reklámversenyben csak kevesen tudnak több milliót elkölteni, ezért nagyon fontos, hogy mennyire leleményesen hirdeted magad. Ha csatlakozol a képzésünkhöz, megmutatjuk, mi mindent tud a Facebook, amiről eddig talán sejtelmed sem volt. Emellett megismerkedhetsz a legnagyobb közösségi médiumon túli élettel, a Google és a Twitter kínálta lehetőségekkel. Megtanítunk figyelemfelkeltő posztot írni, hallhatsz a közösségi oldalakon lévő hirdetések időzítésének fontosságáról. Bevezetünk a keresőoptimalizálás rejtelmeibe, és példákat láthatsz sikeres gerillamarketinges akciókra. Az inspirációt mi adjuk – Neked már csak a saját ötleteidet kell hozzátenned!
 • Web design és webergonómia
  Amikor lázasan kutatsz valami után egy weboldalon, de nem leled – biztosan ismerős érzés. Mindenki járt már olyan honlapon, ami áttekinthetetlenül zsúfolt, vagy egyszerűen csak csúnya. Web design témájú képzésünkön megmutatjuk, mi mindenen múlik, hogy mennyire lesz használható egy weboldal. Ha a jövőben saját online vállalkozást tervezel, mindenképpen ismerned kell a webtervezés szabályait. Fedezzük fel közösen, merre kalandozik a szem egy ismeretlen oldalon! Keressük meg azokat az elemeket, amelyek szinte minden oldalon egyformán működnek! Nézzünk át jó és rossz példákat! Ismerkedj meg a leggyakoribb hibákkal, amelyeket egy webmester elkövethet! A helyes honlaptervezés bemutatása a papír-ceruza alapú „pakolgatástól” a szemkamerás használhatósági vizsgálatig terjed. A kurzus során megismerkedhetsz a leginkább ajánlott ingyenes webszerkesztő felületekkel.