Mix 2021. 02. 17.

Egy új és izgalmas hobbit keresel? 3D nyomtatás tanfolyam Komáromban!

Mélyebben betekinteni a legújabb technológiai vívmányokba olykor nehéz lehet, de semmiképp sem lehetetlen. A komáromi iFox s.r.o. egy újdonságot kínál a szlovák piacon a 3D nyomtatók és szkennerek képében, aminek köszönhetően már nem egy gyerekszobába, vagy akár irodába csempészett egy kis extra vidámságot.  Néhányan pedig úgy ráéreztek a 3D nyomtatásra, hogy elhatározták, kihozzák belőle és magukból a lehető legtöbbet. Számukra is nagyszerű megoldást kínálnak a cég által indított, szakértők által vezetett tanfolyamok.

A komáromi iFox s.r.o. a 3D nyomtatók forgalmazásával nem csupán a komáromiak körében, de Szlovákia- és Magyarország-szerte is nagy ismertséget szerzett. A kínálatában az első helyen a minőségi és modern technológia található, miután pedig ügyfeleik valamennyi igényét szerették volna kielégíteni, újdonságként egyedi szolgáltatással is kedveskednek számukra. „Minél tovább, annál több 3D nyomtatót vásárló ügyfelünk érdeklődött a terméktámogatás és esetleges tanfolyamok iránt – kezdte Roland.

A cég számára a kedvező áron elérhető minőségi berendezések értékesítése mellett a vásárlás utáni segítségnyújtás, támogatás és oktatás is az elsődleges szempontok között található. Ezzel kapcsolatban az iFox már egy blogot is elindított, ahol a 3D nyomtatók rajongói hasznos tanácsokra bukkanhatnak a megfelelő alapanyagok kiválasztásával, vagy ajándékötletekkel kapcsolatban. Emellett weboldalukon egy ügyfélszolgálati rész is elérhető, ahol többek között a különböző 3D nyomtatókhoz tartozó útmutatók és szoftverek is megtalálhatók. Mivel a cég nyitott az innovációra, a tudás gyarapítására és a fejlődésre, szolgáltatásait egy valódi különlegességgel bővítette, méghozzá a 3D nyomtatással kapcsolatos tanfolyamokkal. „A környéken nincs lehetőség arra, hogy valaki egy tanfolyam keretén belül megismerkedjen a 3D nyomtatás praktikáival. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy február 15-től ilyen formában is elérhetővé tesszük a cégek, iskolák, magánszemélyek és csoportok számára, hogy közelebb kerüljenek a technológiához.  A vállalkozásunk új telephelyén megtalálható egy helyiség, ahol előadásokat tudunk tartani, valamint dolgozni is lehet különböző 3D nyomtatókkal“ – mesélt Roland az új szolgáltatásról.

Mivel az iFox Szlovákiában és Magyarországon is nagy népszerűségnek örvend, a tanfolyamok szlovák és magyar nyelven is elérhetők lesznek. Ezek a kurzusok a 3D nyomtatók minden aspektusára kiterjednek, a nyomtatóval való megismerkedéstől a tényleges nyomtatásig. A tanfolyamokat Roland és Gábor vezeti majd, akik már a kezdetektől a csapat tagjai és akik életében a 3D nyomtatók nem csupán munkát, de szórakozást és a szabadidő eltöltését is beteljesítik. „Mivel mindketten szülők vagyunk és a gyermekeink számunkra a legfontosabbak, az iskolák számára is készültünk 3D nyomtatással kapcsolatos, interaktív kurzusokkal, melyeket az egyes évfolyamokhoz igazítunk“ – tette hozzá Roland. A jelenlegi, korlátozásokkal teli időszakban természetesen az online tanfolyamok sem maradhatnak ki, ezeket március 1-től indítják el. Az iFox s.r.o. a friss 3D nyomtató tulajdonosoknak ráadásul a tanfolyamokra szóló 50%-os kedvezménnyel is készül. 

A 3D nyomtatók világának újdonságaiért érdemes felkeresni az iFox s.r.o. Facebook oldalát, ahol február 22-től egy 3D tollat is lehet nyerni. A kiállítóteremmel rendelkező vállalkozás új címe Őrsújfalun (Podzáhradná 36.) található. További információért látogassanak el az iFox weboldalára, vagy keressék egyenesen a cég munkatársait az info@ifox.sk e-mail címen, vagy a +421 901 770 809-es telefonszámon.

(PR)