Mix 2019. 06. 07.

Eurodrogeria.sk: Online drogéria, mint a kényelmes és olcsó vásárlás jövője

Arról, hogy az online térben való vállalkozás egy kimeríthetetlen forrás, az a három dél-szlovákiai fiatal is meggyőzött minket, akik a drogériai termékek értékesítése mellett döntöttek. Erényeik közé elsősorban a gyorsaságot, az olcsó vásárlást és a megbízhatóságot sorakoztatták fel.

Drogéria

Az egyértelmű, hogy az emberek többsége a fogalom alatt elsősorban a tisztítószereket, esetleg parfümöket vagy make-upokat érti. Ezzel szemben az eurodrogeria.sk a legkülönbözőbb termékek széles kínálatával rendelkezik, melyből mindenki megtalálhatja amit igazán keres, legyen az tisztítószer, bőrápolási termék vagy autókozmetika. Emellett természetesen a mindennapokban használatos szerek és eszközök is megtalálhatóak, így például mosogatószerek, higiéniai termékek és rovarirtók. Ezen felül családtagjainak és barátainak is örömet szerezhet az egyedi ajándékcsomagokkal, vagy az olyan világmárkák termékeivel, mint a Dove, Nivea, Schwarzkopf, esetleg a magyar Kallos, mely nemcsak szlovákiai, de számos külföldi ország kozmetikai szalonjában is jelen van.

Online drogéria

Azt, hogy az eurodrogeria.sk újonc vállalatként megtöri a sztereotípiákat a piacon, mi sem mutatja jobban, minthogy ebben a nem éppen tradicionális formában kínálja drogériai termékeit. Nem kell a hosszú sorban állás és a polcok közötti futkosás miatt aggódni! A kedvenc termékeket elég egyszerűen csak “bedobálni” a virtuális kosárba, kiválasztani a fizetés módját (utánvétellel történő vagy online fizetés), 48 órával később pedig az ajtónk mögött állva várhatjuk az otthonunk kényelméből megrendelt termékeket. Az online drogériával így egyszerre spórolhatunk időt és pénzt is.

Olcsó drogéria

A kedvező árak már a kezdetektől prioritást élveznek a vállalat életében, ezzel párhuzamosan megőrizve a termékek magas minőségét. A vásárlók folyamatosan bővülő kínálatból válogathatnak, a megrendelések pedig egyenlő és alapos teljesítéssel zajlanak. A gyakorlatban ez annyit tesz, hogy mérettől és értéktől függetlenül viszonyulnak minden egyes megrendeléshez. Többek között ennek is köszönhető, hogy az eurodrogeria.sk-t a vásárlók 100%-os eredményre értékelik a különböző árösszehasonlító oldalakon.

 

Annak ellenére, hogy a cég még újoncnak számít a szlovákiai piacon, a vezetők nem most találkoznak első alkalommal online áruházak alapításával és működtetésével. Valamennyi korábban megszerzett tudásukat és tapasztalatukat ebbe az egy projektbe próbálják sűríteni, legfőbb erényüknek pedig a fegyelmet és a kitartást tartják. Fontos emellett az ismeretek állandó bővítése is, ezzel segítve a vállalat fejlődését. A hármas tehát úgy döntött, hogy folyamatos tanulással és az online világ szüntelen kutatásával lépkednek tovább a megkezdett úton.