Régió 2023. 10. 30.

Szlovákia egyik legnagyobb drogéria raktára Ógyalla mellett található – Havonta több ezer csomagot küld

Számtalan drogériával foglalkozó, szlovákiai webshop található meg az interneten, de közülük csak néhány kínál valóban széles választékot és gazdag raktárkészletet. A drogeriadomov.sk raktára az Ógyalla melletti Zöldálláson található 2020 óta, a megalapítást azonban megelőzte 15 évnyi tapasztalatgyűjtés a nagykereskedelemben. Az üzemeltetők a gyors, 48 órán belüli kiszállítás mellett az alacsony árak biztosítására helyezik a hangsúlyt.

A drogéria egy gyorsan változó és konkurálással telített iparág. A drogériai termékeket értékesítő drogeriadomov.sk webáruház azzal a szándékkal jött létre, hogy a vásárlók számára alacsony árakon tudják biztosítani azokat a minőségi termékeket, melyekkel a drogéria nagykereskedés immár több mint 15 éve rendelkezik. Az online áruház profizmusa nem csupán a minőségi német, olasz és osztrák drogériai termékek jelenlétében követhető nyomon, de a raktár nagy kapacitásában is, melynek köszönhetően a vásárlók rendkívül gyorsan, akár a rendelés leadásától számított 48 órán belül kézhez kaphatják megrendelésüket.   

„A mi kapacitásainkkal, mely 1 280 raklapnyi férőhelyet foglal magába, biztosítani tudjuk, hogy teljes kínálatunk elérhető legyen raktárunkból. A megrendeléseket rögtön a leadásuk után már el is kezdjük készíteni, hogy vásárlóink mihamarabb kézhez kaphassák azokat” – mondta a webshop menedzsere, Peter Keller. A fent említetteknek köszönhetően szintén lehetőség van személyes átvételre is a DrogériaDomov raktáránál, mely az Ógyalla melletti Zöldálláson (Zelený Háj) található.

Egy online drogéria, mely átlagon felül gondoskodik ügyfeleiről 

A gyors kiszállítás, a személyes átvétel lehetősége és a raktáron lévő több mint 4 000 termék még közel sem fedi le azokat az előnyöket, melyeket a drogeriadomov.sk webshop kínál. Az online drogéria az alábbiakkal is várja vásárlóit:

  • Ajándék minden 30€ fölötti megrendeléshez: A vásárlás valódi szórakozás a drogeriadomov.sk webáruházban! Minden 30€ fölötti megrendeléshez egy kis ajándékot csomagolnak, mely bármelyik háztartás számára hasznos lehet.
  • Az átvételi helyek kiterjedt hálózata: Szlovákia-szerte immár több mint 600 átvételi pont áll rendelkezésre, emellett az SPS futárszolgálattal történő kiszállítás is választható.   
  • Különböző fizetési módok: Ha szereti a gyors és zökkenőmentes fizetést, bátran válogathat a kártyás, előreutalással vagy utánvétellel történő fizetési módok közül.

Vásárlók bizalma, mely a Heureka-n is visszaköszön

A népszerű árösszehasonlító platformon, a HEUREKA-n a vásárlók 99%-a ajánlja a drogeriadomov.sk webáruházat. A vásárlók véleménye alapján az eshop által kínált legnagyobb előnyök közé a kiszállítás gyorsasága, az árak, a kínálat, a kommunikáció és a minőségi termékek tartoznak. A legkedveltebb termékek között a mosóporok, öblítők, samponok, valamint a mosogatógép tabletták és kapszulák foglalnak helyet.

Azzal, hogy a drogeriadomov.sk webshop és így Szlovákia egyik legnagyobb drogéria nagykereskedésének tartópillérei maguk az elégedett vásárlók, az IMD BRAND s.r.o. ügyvezetője, Igor Močáry is tisztában van. „Egész csapatom nevében szeretnék köszönetet mondani valamennyi kedves vásárlónknak. Támogatásuk felbecsülhetetlen és Önök nélkül nem lenne webshopunk az, ami most. Hosszú utat tettünk meg együtt és büszkék vagyunk arra, amit sikerült elérnünk. Örömmel tekintünk az együttműködés újabb fejezete elé és, hogy újabb termékekkel örvendeztethetjük meg Önöket. Hűségük és bizalmuk minden egyes nap inspirál minket” – tette hozzá Igor Močáry.

Egyfajta köszönetként, a DrogériaDomov csapata kuponkód formájában egy kis meglepetéssel készült régi és új vásárlói számára. Az AJANDEK20 kuponkód felhasználásával október 30. és november 5. között 20% kedvezménnyel vásárolhatunk a készleten lévő ajándékcsomagokból.