Mix 2016. 10. 20.

Exkluzív alakformáló szalon Komáromban

Ki ne szeretne egy-két hónap alatt néhány mérettel kisebb ruhákat hordani? Karcsúvá válni, ráadásul önsanyargatás nélkül? Nos, ez a lehetőség már Komáromban is adott. A közelmúltban exkluzív alakformáló, regeneráló szalon nyílt a Šeko Centerben (Megyercsi út), ahol két modern gép segít formába hozni magunkat.

Volt szerencsém a Bodyfit Infratrainer Studio mindkét gépét kipróbálni: lássuk, melyik mire jó. Mivel az egyikre utcai ruhában is ráállhatok, a másikban viszont bikinire vetkőzve teljesen leizzadok, úgy döntöttem, kezdjük az utcai ruhással.

Így néz ki a komáromi szalon
A komáromi szalon
FLABÉLOS VIBRÁCIÓS PAD – Átmozgat, fogyaszt, felfrissít, ellazít, erősít

Ahhoz képest, hogy egyszerűen csak 10 percre rá kell állnom vagy ülnöm a gépre, különböző pózokban persze, elég alapos izomlázat lehet tőle kapni. Ugyanis a vibrációs pad a mélyizmokat mozgatja át. Segítségével szálkásodnak a comb-, a kar-, a hát-, a has izmai, de az egész testet “átrezegteti”. Kiegészítő formája lehet például egy kardió edzésnek a fiatalabbak számára, de a nyugdíjas korosztály is bátran használhatja. Sőt, kifejezetten ajánlott a számukra!

Ugyanis ez egy kímélő formája az egész test megmozgatásának, az erőnlét emelésének. Segít az egyensúly, koordinációs problémák esetén, sőt, csontritkulás esetén is javallott. Ha már az idősebb korosztályról van szó, kipróbáltam egy nekik ajánlott gyakorlatot: a gép elé a hátamra feküdtem, és a lábamat tettem rá a Flabélosra. Már két perc után éreztem a kellemes felfrissülést alsó végtagjaimban.

collage1Mivel az ülő munka következtében gyakran fáj a hátam és a jobb karom, kipróbáltam egy olyan pózt is, ami a kar és hát izmait mozgatja át: térdelő állásban rátenyereltem a gépre. Határozottan éreztem, ahogy a kar- és hátizmaim kilazulnak, így ha 10 percen keresztül ebben a pózban maradok, az felért volna egy masszázzsal is. A láb és fenék tájékára összpontosítva a gép segítséget nyújt a narancsbőr ellen, bizonyos pózban pedig a hasizmokat feszesítjük vele.

flabelos_gyakorlatok

A Flabélos Vibrációs Pad tehát kímélő módon fellazítja, illetve megerősíti a mélyizmokat. Nem csak szálkásít, hanem regenerál is. Ami a rezegtetés erősségét illeti, többféle fokozat közül választhatunk, a nekünk megfelelő módot választva. Előnye, hogy 10 percet vesz el az életünkből, és bármikor felugorhatunk a szalonba, utcai ruhában is. 14-70 éves kor között bárki használhatja.

INFRA TRAINER – Válts méretet könnyedén!

Ezek után irány az öltözőhelyiség, és gyorsan bikinire vetkőztem. Kaptam narancsbőr elleni krémet, amivel bekentem a kényes testtájakat. Valamint belebújtam egy, a szalonban kapott, egyszer használatos műanyag ruciba – bő nadrágféleség, aminek a teteje csaknem a hónaljunkig ér. Erre húztam rá az edzőcipőmet.

Félig ülő – félig fekvő pózban elhelyezkedtem a gépezetben, majd beállították a testalkatomnak megfelelő pedáltávolságot. Ugyanis biciklizni fogok egy szaunában – készítenek fel előre a “megpróbáltatásokra”. Hamarosan két oldalról bekapcsolják az infrasugarakat is…  (A trainer infrasugarai mélyebbre hatolnak, mint egy szokásos infraszaunáé!) Hogy ne unatkozzam, videót is nézhetek: konkrétan a Szex és New York filmsorozatot, amiken persze jókat szórakozok. Kell is ez a film, hogy kicsit elvonja a figyelmemet az egy idő után egyre fárasztóbbá váló kerékpározástól a forróságban. Még szerencse, hogy állíthatom a tekerés erősségét! A hátam egy cseppet fáj. Egyrészt ugye félig fekszem. Azonban akkor is bátran edzhetnék itt, ha komoly hátgerincproblémákkal küzdenék, ugyanis a fekvő padban mágnes terápiás készülék rejtőzik.

img_9357_slide

Megéri kiszenvedni az ötven percet: az edzés végén szép kis vízréteg lötyög a fenekem alatt. Elképesztően sok víz és salakanyag izzadt ki belőlem. Ezért rendkívül fontos, hogy rengeteget igyunk edzés közben! Így elkerülhetjük, hogy szédelegjünk a nap további részében. Még egy fontos megjegyzés: a tréning után a bőröm kellemesen puha és selymes lett.

De mi is történt velem pontosan? Az Infra Trainer az infra vonalsugárzók és egy mágnes terápiás készülék hatását egyesíti. Edzés közben az infrasugarak behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik, feloldják a zsírszöveteket és felszabadítják a méreganyagokat. A kerékpározás hatására a feloldott zsír könnyen átalakul energiává, a méreganyagok egy része rögtön izzadtsággal, a többi pedig a felgyorsult anyagcsere révén, a nyirokrendszer útján távozik a szervezetből.

Egy 10-15 alkalomból álló edzésből álló kúra során garantált a 3-8 kg fogyás, centikben mérve pedig 6-8 cm-el leszünk karcsúbbak!

14224887_1150732681664260_6638615752078181222_n

Az Infra Trainer tehát kiválóan alkalmas: fogyásra, zsírégetésre, cellulit kezelésre, bőrszépítésre, bőrfiatalításra, immunerősítésre, méregtelenítésre, vérkeringés javítására és a vitalitás emelésére. És persze srácok is alkalmazhatják!

Nem árt tudni, hogy a gyártó nem engedi, hogy egy gépnél több legyen 30 km-es körzetben. Úgyhogy Infra Trainer edzőgép egészen biztosan egyedülálló Komáromban és környékén.

HDA

Elérhetőség:
Bodyfit Infratrainer Studio
Cím: Šeko center, Észak-Komárom, Megyercsi út 4, első emelet
Telefonszám: 0915 903 706
FB-oldal: Bodyfit Infratrainer Studio

Szólj hozzá!