Mix 2017. 01. 25.

Ezt a kutyát kidobták az utcára – mára igazi otthonra lelt

A Facebookon leltünk rá a kis Baddy kutyus történetére – a kiskutyát tavaly januárban kidobták az utcára, szerencsére azonban otthonra lelt, és igazi családtaggá vált. Nézzék, milyen boldog most!

v

“A kutyust tavaly télen, a legnagyobb hidegben dobták ki az utcára, alig két hónapos korában – meséli a marcelházi Gézinger Marika. – Egészen pontosan január 21-én találtak rá az Eötvös utcai alapiskola előtt. A híre eljutott az ismerősömhöz, Selčáni Mónikához, akiről kutyás körökben mindenki tudja, mennyire szívén viseli a sorsukat. Mónika szólt nekem, nem lenne-e kedvem befogadni az apróságot?

Ilyen szomorú szemekkel nézett szegény kutyus egy évvel ezelőtt
Ilyen szomorú szemekkel nézett szegény kutyus egy évvel ezelőtt

Őszintén szólva nem volt a legjobb az időzítés. Nem sokkal előtte hunyt el az egyik kis kedvencünk, aki több, mint tíz évig volt a családunk tagja. Emellett még volt három kutyánk… De azt mondtuk, nem hagyjuk kint a fagyban szegény kidobott kutyust. Arra kértük Mónikát, hagyja ott dr. Haláková Miroslava állatorvosnőnél (többnyire hozzá kerülnek az elhagyott kutyusok), és amilyen gyorsan csak lehetett, azonnal érte is mentünk.

Útban az új otthon felé, tavaly decemberben
Útban az új otthon felé, tavaly januárban 

Azonnal beleszerettünk, annyira kis helyes, aranyos, játékos állatka volt! Először csak ideiglenesen szerettük volna magunkhoz venni – azonban végül nálunk maradt. Különösen a férjem ragaszkodott hozzá, de 11 éves fiamnak is az egyik kedvence lett.

Ma Bady a család kedvence
Ma Baddy a család kedvence

Először kis rosszaság volt, azonnal átvette az irányítást a többi kutyánk fölött: ő a főnök. Úgyhogy elneveztük Baddy-nak, a bad-rossz szóból kiindulva. Mára igazán jól nevelt, boldog kutya vált belőle. Számunkra a kutyák a családunk részét képezik, igazi családtagok – nem tudnánk nélkülük elképzelni az életünket.

Annak pedig, aki kidobta, üzenem: nagyon szégyellhetik magukat, hogy a januári hidegben kidobtak az utcára egy védtelen kis állatot. Ugyanakkor hálás vagyok nekik, mert családunk nagyon nagy ajándékot kapott tőlük. Rengeteg szeretet kapunk a kis Baddytól!”

Egy biztos, gyönyörű, egészséges és boldog kutyus lett belőle!
Egy biztos, gyönyörű, egészséges és boldog kutyus lett belőle!

(dra)

Szólj hozzá!