Sport Dél-komárom 2020. 02. 17.

Ezúttal az újságírók győztek

Komoly hagyománya van Dél-Komáromban a minden év februárjában megrendezett kispályás tavaszváró teremlabdarúgó tornának. A hétvégi viadalon ezúttal a 24Óra csapata bizonyult a legjobbnak!

Dr. Molnár Attila polgármestertől, aki maga is pályára lépett, megtudtuk: a gála ötlete közel 10 éve merült fel egy baráti beszélgetés alakalmával, azóta minden évben igyekeznek megszervezni a rangadót.

-A cél egyrészt az, hogy egy kicsit kiszakadjunk a hétköznapi rutinból, és feltöltődjünk, másrészt pedig az, hogy személyes példamutatással megpróbáljuk ráirányítani a komáromiak figyelmét a sportolásra, a mozgásra, és az egészséges életmódra – fogalmazott a városvezető.

A szombati megmérettetésen ezúttal a dél-komáromi önkormányzat mellett, az észak-komáromi hivatal munkatársai, a mentősök, a tűoltók, a rendőrségi kollégák, valamint a megyei lap gárdája csapott össze.

Pályán, valamint a lelátókon olyanokkal találkozhattunk, mint Kiprich József, egykori válogatott csatár, Pásztor Ákos válogatott kézilabdázó, Vincze István, az egykori válogatott labdarúgó, Marosi László volt válogatott kézilabdázó, Khéner László, az MLSZ Komárom-Esztergom megyei igazgatója, vagy épp Bozsik Péter, korábbi magyar szövetségi kapitány, a dél-komáromi NB III-as labdarúgócsapat vezetőedzője.

A döntőben a 24Óra csapata a dél-komáromi önkormányzat válogatottjával mérkőzött. Fortuna ezúttal az újságíróknak kedvezett, akik 4:0-ás győzelem után vehették át a vándorkupát dr. Molnár Attila polgármestertől.

(Nyitókép: 24Óra)