Sport Dél-komárom 2018. 03. 05.

Két helyszínen is rúgták a bőrt a hétvégén Dél-Komáromban

A Feszty iskolában a Fortuna SE 11. alkalommal rendezte meg a hagyományos ovifoci tornát, a sportcsarnokban pedig a negyedik tavaszváró futballtornán mérték össze tudásukat a csapatok. Ez utóbbi rendezvényen az önkormányzat színeiben dr. Molnár Attila dél-komáromi polgármester is pályára lépett.

A csarnokban rendezett sportmérkőzésen idén a rendőrség és tűzoltóság, a mentőállomás, a 24 Óra gárdája, valamint a hivatal csapott össze. A győzelmet végül az újságírók érdemelték ki. A dobogó második fokára a Komáromi Mentőállomás, a harmadikra pedig Komáromi Tűzoltóság léphetett fel. Az önkormányzat a negyedik lett, míg a sereghajtó cím ezúttal a rendőrséget illette meg.

Ahogy az minden esztendőben lenni szokott most is sor került a legjobb mezőnyjátékos, kapus és gólkirály avatására is, a címeket sorrendben Horváth Beatrix (rendőrség), Sárközi Attila (mentőállomás) és Pásztor Ákos (24 Óra) érdemelte ki.

A Fesztyben rendezett ovifoci torna megnyitóján, ahol idén tíz csapat mérkőzött egymással, Kocsis Sándor edző, valamint Nagy Gábor a Komárom VSE utánpótlás koordinátora köszöntötte a résztvevőket.

-A csapatok két ötös csoportban kezdték meg a küzdelmeket. Valamennyi meccs gólokban gazdag találkozót hozott, s volt öt olyan mérkőzés is, amelyen a 10 perces játékidő alatt legalább 10 gól esett. Mindkét csoportban akadt kiemelkedő csapat, amely magabiztosan nyerte valamennyi mérkőzését. Az A csoportban a Kistáltos, míg a B-ben a Szivárvány győzte le valamennyi csoportbéli ellenfelét. A csoportmeccsek után következtek a helyosztók, ahol ugyancsak izgalmakban bővelkedő összecsapásoknak lehettek szemtanúi a szurkolók – mondta Paulovics Imre, a Fortuna SE elnöke.

Az aranyat idén Szivárvány óvoda érdemelte ki. Ezüstérmes a Kistáltos, míg bronzérmes a nagyigmándi Kincseskert Óvoda lett.

Az eredményhirdetésen valamennyi csapat oklevél díjazásban részesült, minden pályára lépett óvodás éremmel és csokival térhetett haza.