Mix 2020. 01. 15.

Utolsó alkalommal nyerhetünk „Žihadielko” játszóteret Komáromnak!

2020-ban rendezik a LIDL üzletlánc azon versenyének utolsó fordulóját, melynek keretén belül a lakosság egy kis összefogással játszóteret nyerhet városának.

Komárom eddig már kétszer is diadalmaskodott a versenyben, 2019-ben és 2018-ban is „Žihadielko” játszótérrel gazdagodott a város. A LIDL nyereményjátékának utolsó felvonásában pedig ismét hozzásegíthetjük városunkat egy újabb játszótérhez.

Az előző évekhez képest azonban nem kicsit változott a játék menete, hiszen a lakosságszám szerint felosztott kategóriák helyett immáron valamennyi város együtt versenyzik. A 93 benevezett város közül pedig a 10 legtöbb szavazatot gyűjtő település jutalma lesz majd egy-egy vadiúj játszótér.

Komárom két nappal a verseny elindítása után a 8. helyen áll, közel 7 000 leadott szavazattal (2020. január 15., 10:30-as adatok szerint)

A nyereményjáték 2020. február 29-én zárul és amennyiben Komáromnak idén is sikerül játszóteret nyernie, úgy a Komenský és a Tél utca közti lakótelepi zónában kerülne megépítésre.

Szavazni IDE kattintva lehet. Az előző évekhez hasonlóan idén is naponta két szavazatot lehet leadni (a bónusz szavazattal együtt).