Kultúra 2017. 02. 02.

Február 14-én Te is szétnézhetsz az egyetemen

Ha február, akkor nyílt nap! Idén is megszervezik a komáromi Selye János Egyetem bemutatkozását az érdeklődők számára, február 14-én. Egy egyetem, három kar, tizenhat szak egy helyen. Ez a nap azért van, hogy a szervezők minden kételyt eloszlassanak, az érdeklődők pedig minden információt beszerezzenek és mindenről tájékozódjanak, ami a továbbtanuláshoz szükséges!

A program a délelőtti órákban kezdődik és délutánig tart majd. Hogy mi minden vár a látogatókra?

  • 3 kiállítás
  • 5 tájékoztató előadás
  • 16 interaktív stand
  • 31 féle nyeremény
  • és közel 600 résztvevő.

NyíltNap_1

A konferencia-központ dísztermében a rektori köszöntő után részletes kiadvány- és programismertetővel veszi kezdetét a nap. Egyes karok előadásai eltérő időpontokban lesznek hallhatók, így akinek nincs konkrét elképzelése, részt vehet akár több szak ismertetőjén is. Az érkezéskor kézhez kapott kiadvány segítségével tájékozódhatnak a diákok – szó szerint, hiszen a szakleírások és fontosabb tudnivalók mellett egy térképet is találnak a lapok közt. A nap további része fakultatív jellegű, mindenki eldöntheti, hogy:

  • körülnéz-e a folyosón, ahol az interaktív standok kapnak helyet
  • betér-e a hallgatói önkormányzat vetítőtermébe, ahol egy élményutazás részese lehet
  • végigkíséri-e a fotókiállításokat, melyek izgalmas történetek módjára mesélik el, hogyan is zajlik az egyetemi élet.

Miközben élmények és információk gyűjthetők, a karrier-tanácsadó központ szerencsekerékkel vár mindenkit, a Valentin-nap jegyében pedig páros fotó-kiállítás is színesíti majd a kínálatot. Az aktív érdeklődők, későbbi egyetemi hallgatók a helyszíni nyereményeken felül a 2017-es beiratkozáson további értékes nyereményeket is kaphatnak.

Hogyan néz ki az egyetem többi épülete? Ez is kiderül! A délutáni órákban kis csoportokban megnézhetők a tantermek, a sportközpont, a könyvtár, a kollégium, sőt még akár egy valódi egyetemi órába is bele lehet hallgatni. A diákok számára az igazolásokat a tanulmányi osztály munkatársai déltől osztják ki.

„Mindenkit sok szeretettel várunk első Selye János Egyetemen belüli élményére 2017. február 14-én, Rév-Komáromban, a Vár utca 2. szám alá. Gyere el Te is!” – hangzik a szervezők meghívása.

Szólj hozzá!