Mix Dél-komárom 2020. 07. 24.

Fegyverrel rabolt ki egy komáromi dohányboltot ez a férfi, a rendőrség keresi

Egy komáromi dohányboltból vitte el a bevételt a képen látható férfi, akinek azonosításában a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

A nyomozás adatai szerint az ismeretlen személy 2020. július 18-án 17 óra 26 perc körüli időben egy komáromi dohányboltba fegyverrel vagy annak utánzatával bement, és az ott tartózkodó alkalmazottól a napi bevételt követelte. Az eladó a bevételt átadta az elkövetőnek, aki ezt követően a komáromi Erzsébet híd irányába gyalogosan távozott.

Az elkövetőről egy biztonsági kamera felvételt készített. A képen látható férfi 40 év körüli, körülbelül 190 centiméter magas, erős testalkatú. A cselekmény elkövetésekor sötét baseballsapkát, valamint sötét melegítőt viselt.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság várja azoknak a jelentkezését, akik felismerik a képen látható személyt, vagy a bűncselekménnyel, illetve annak elkövetőjével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentés elsősorban a 06/30/2986795 telefonszámon tehető, illetve a 112-es központi segélyhívó számon. 

(police.hu)