Mix 2024. 06. 02.

Felt X Eliot robbantotta a nyár slágerét

Megíródott és megkomponálódott a „Žijeme len raz” című dal magyar változata. Csak ez még eggyel jobb… mert ez egy komáromi kiadás.

Mokos Marci és Keresztes Barni, azaz FELT X ELIOT robbantották a nyár slágerét – persze elfogult eme reakció, hiszen e cikk írójának az öccse, Milány Levente bukkan fel a klip minden második vágóképén – de ezen felülemelkedve is slágergyanús a Még mindig élek a komáromi rapperek tolmácsolásában.

A videoklipet elindítva bizony az az ember érzése, hogy ha a szlovák előadó, Ego & Robert Burian – magyar fordításban – Egyszer élünk, pont itt és pont most szövegét már rongyosra ordította, jöhet ugyanez az életérzés, ezúttal magyarul.

Low cost-os klipet hoztak össze a fiúk

Az évek során felhalmozódott videófelvételekből Farnbauer Krisztián vágta ritmusra a villanásnyi emlékképeket, amolyan alacsony költségvetésű klipet alkotva, így Felt X Eliot nyomán kaphatunk egy szeletet abból, amit az ALKOHOLÍCIÓS alias „kiflis csávók” élnek, képviselnek. Bulizzunk idén együtt az általuk megzenésített és szövegezett nyári dalra!

Szokj rá alább Te is – infinit repeat módban hallgatva a legjobb, hiszen ennek a dalnak csak egy baja van… 2 percnél bőven hallgatnánk és néznénk tovább (legalábbis egyesek biztosan):

Ha pedig még nem tudnád, kik is ezek a rapper srácok, a velük készült SZIA PODCASTET itt tudod megnézni:

Milány Kincső