Sport 2022. 05. 23.

Fergeteges Zumba partyt tartottak a strandon

Szombaton, 2022. május 21-én 5.alkalommal került megrendezésre a Summer opening Zumba party a révkomáromi strandon – és jelentem, idén is fergetegesre sikerült, sok-sok felejthetetlen szép pillanattal! Ezúton is szeretnénk megköszönni a Komáromi Termálfürdőnek, hogy évek óta rendezett, zöld, tiszta teret biztosít a party megszervezésére, és ezáltal is segít építeni városunk Zumba közösségét.

Ha valaki esetleg nem tudná, hogy mi is az a Zumba, annak röviden elmondom: a Zumba egy egyedi fitnesz program. Hatalmas tömegeket vonz a világ minden országában, hiszen tökéletes keveréke a latin-amerikai táncoknak és egyes fitnesz gyakorlatoknak, szuper zenével párosítva. Így egy Zumba óra inkább partynak tűnik, mint kemény edzésnek, de ennek ellenére egy óra alatt akár 700-1000kcal is elég ?, szóval nincs lazsálás?.

A mi kis csodás Komáromunkban pedig Viola Klaudia (a fent említett szombati party szervezője) a Zumba nagykövete, aki 2014-ben vált Zumba oktatóvá és immáron 8 éve kitartóan tart Zumbát. Ezek alatt az évek alatt már sok szuper Zumba partyval ajándékozott meg minket, színesítve ezzel akár a Komáromi Napok programját, akár a komáromiak életét. Nem volt ez másképp szombaton sem, szikrázó napsütésben találkozott a Zumbások apraja-nagyja. Jöttek mindenhonnan, még Budapestről, Nyitráról, Rózsahegyről is.

Ligart Ivan és Viola Klaudia

Voltak vendégoktatók is, akik fergeteges hangulatot biztosítottak. Az egyikük Ligart Ivan Tornaljáról, Szlovákia legjobb férfi Zumba oktatója, aki sokadszorra látogat vissza városunkba, és mindig profi programmal jön, és nem mellesleg felforrósitja a hangulatot a fantasztikus Zumba koreóival. Köszönjük Iván, hogy újra itt voltál és szeretettel várunk legközelebb is!

Öllős Karesz és Ligart Ivan

A sor a Zumba csodagyerekkel, Öllős Karesszel folytatódott, aki bizony még csak középiskolás, de vérprofiként van jelen a színpadon. Ez már kiskorától látható volt, nem is véletlenül hívta meg őt többször is a Zumba alapítója, Beto Perez Orlandóba a Zumba Fitness konferenciára fellépni! Karesz csak igy tovább, büszkék vagyunk rád és sok sikert a jövőben!

Öllős Karesz, a vérprofi csodagyerek

A szombati nap fényét emelte a „Zumba-nagyi”, azaz a 73 éves Farkasné Erzsébet látogatása is, aki Budapestről érkezett és ropta velünk fáradhatatlanul, mint mindig. Erzsike nagyon köszönjük a látogatást és jó egészséget és még sok közös Zumba partyt kívánunk Neked!

A 73 éves „Zumba-nagyi”, Farkasné Erzsébet

Úgy érzem a nyarat kellőképpen elindítottuk, amit fényképek is bizonyítanak. Klaudia nagyon köszönjük a munkásságodat, a kitartásodat és a komáromi Zumba közösség építését. Kívánunk még sok sikeres Zumba partyt, és egyben várjuk a következőt!?

Peace, Love, Zumbaaaaa?
Ing. Mészáros Csilla, a komáromi Zumba közösség tagja