Mix 2022. 11. 14.

Formabontó bútorok hazai kivitelben

Bútorgyártás, avagy atmoszférateremtés? A Komáromban megnyílt COVIANI konyhastúdiójában a kényelem és kreativitás egybeforr. Funkcióját és megjelenését tekintve is kiemel bennünket a megszokottból, konyhabútoraik az igényességre törekedve kínálnak a régióban egyedülálló megoldásokat. Az enteriőr és konyhabútor elemei Komáromban kelnek életre, a konyhastúdió pedig inspirációs inkubátorként segít eligazodni a formák, színek és stílusok közt.

Millió impulzus ér bennünket, a 21. század aligha nyújt kibúvót a folyamatosan érzékeinkre háruló hatások alól, így aztán felettébb jól esik az otthon kényelmébe burkolózva kizárni a külvilágot. Képzeljük el, hogy a helyiségekből egy ökoszisztémát alkotva megteremtjük a kikapcsolódás lehetőségét a gyorsan zajló mindennapokban. Olyan tereket, ahol mindenféle zavaró tényező nélkül regenerálódhatunk, a nyugalmunkat támogatja az anyaghasználat, a textúra, színvilág, a fény és a látvány.

Ez motiválta a COVIANI létrejöttét, hogy a bútorgyártást új megvilágításba helyezve, maradandó minőséget nyújtsanak, mindezt idehaza, fiatalos lendülettel és újító szellemmel vegyítve. Konyhák terén olyan konfigurálható bútorokat terveznek és gyártanak, melyek a szükséglet és igények szerint könnyen és gyorsan testreszabhatók. Szempont a természetet a négy fal közé csempészni, mely erősítve az ősi komfortot ellenálló, mégis szemet gyönyörködtető felületeket biztosít. Az elképzelések kifogástalan megvalósítását a több, mint 20 éves bútorgyártásban szerzett tapasztalat garantálja.

„Mindnyájan másképp értelmezzük a lakályos otthon és praktikus konyha feltételét. Érzékeinkkel folyamatos kölcsönhatásban vagyunk a fizikai környezetünkkel. A bensőséges, kreatív terek pozitívan befolyásolják a hangulatunkat, a mentális és fizikai állapotunkat, a személyes értékeink ily módon is kifejezhetők. Célunk megteremteni az ehhez szükséges támogatást a személyes elképzelések szolgálatában” – mondta el Ferencz Balázs, a COVIANI megalapítója.

Nagymamáink tudták igazán, hogy a gondosan elkészített étel a gondoskodás kivetülése is egyben, a konyha pedig a család kelesztője, mely közösségkovácsoló erővel bír. E szemléletnek az olasz otthonokban mindmáig kiemelt szerep jut, a „la cucina“, avagy a konyha az otthon epicentruma, mely a trendeket és a piacot is meghatározza. A komáromi csapat ezért együttműködik többek közt olasz, francia és német gyártókkal, hogy az innovatív konyhai mechanizmusokat és technológiákat bútoraikba csempészhessék.

konyha végeredményben a tér meghatározó helyisége, mellyel az otthon koherens egészet alkotva válik időtállóvá. Így válik az enteriőrrel egy megbontahatatlan egésszé.  S mivel a trendek évről – évre változnak, bútorok tekintetében olyan tartós megoldásokban érdemes gondolkodnunk, amelyek nem az aktuális divatnak, hanem elsősorban a saját igényeinknek és elképzeléseinknek tesznek eleget.

Ezt nyújtja a Coviani, mely előzetes egyeztetés keretében a hét minden napján várja az inspirálódni vágyó érdeklődőket komáromi stúdiójába. Ha kíváncsi a legújabb trendek megelevenedésére, látogasson el egy finom kávéra és engedje el a fantáziáját. Termékpalettáik elhelyezésén felül bemutatótermük díjmentes tervezési szolgáltatásokat is kínál, mely során segítenek helyben megvalósítani az elképzeléseket. Időpontfoglalásért látogasson el a cég weboldalára www.coviani.hu.