PR 2022. 10. 24.

Álomgyerekszoba személyre és méretre szabva

Kicsi a helyed és nagy fejtörést okoz, hogyan rendezd be a kicsiknek? Esetleg épp hogy óriási a tered és a lehető legimpozánsabban szeretnéd kitölteni? Valami egyedi dizájnra vágysz, ami még inkább különlegessé teszi az egyébként is csodás babavárást, vagy a nagyobb gyerekek szobáját? Ha a válaszod bármelyikre igen, az SGD Wood Design vállalkozását keresed!

Jančová Sandra (S) és férje, Gábor (G) hobbiként kezdett bele az úgymond ‘bébiprojektbe’ újragondolva, mára viszont már kinőtték magukat. „Babaruhák gyűjtésével, rendbe tételével és azok árusításával kezdtem el foglalkozni, amíg Dominikkal (D) anyaságin voltam. Férjem pedig kedvtelésből készített saját használatra és ismerősöknek kisebb fakiegészítőket, bútorokat. Nem is gondoltuk, hogy később ezek szélesebb körben is kelendőek lesznek.”

Sandra, Dominik és Gábor, a Jančo család.

Ha ellátogatsz az SGD Wood Design bemutatótermébe,

úgy érezheted, mintha álmaid gyerekszobájába lépnél. Felnőttként is egy kicsit újra gyerek szeretnél lenni a csodás birodalom elemei láttán.

Az illat pedig magáért beszél: fa kellemes bukéját érezni lépten nyomon. Egyik oldalon egy csodás fehér faágy fonott rácsvédővel, házikó alakot öltve.

A sarokban egy mászóka csúszdával és montessori hinta várja a gyerekeket. Az ablaknál egy liliputi faasztalka pihen kisszékkel.

Kínálatukban olyan különlegességek sorakoznak, mint:

  • egyedi tanulótorony, méretben és színben is a kérésnek megfelelően elkészítve
  • makramé díszek szintén tetszőleges variációkban
  • kisautórendező-kamion
  • játéktároló ládikó
  • színskálával ellátott színesceruza-rendező
  • házikó polcok
  • pihepuha pokróckák
  • babafészek
  • tipegő hálózsák
  • játékbabaágy.

Nincs lehetetlen. Az SGD Wood Design szinte mindent megalkot, amit kitalálsz a gyerkőcök köré. Strapabíró, személyre szabott, ez minden szülő álma a gyerkőcök fellegvárába! Ráadásul minden egyes termék 32 különböző színű kivitelben választható – a valós színminták pedig a fára festve a helyszínen megtekinthetőek.

Kérj időpontot, és látogass el a komáromi Augusztus 29. utcai üzlethelyiségbe. Konzultáljatok álmaitok gyerekszobájáról! Dobjátok fel a kicsik birodalmát, hogy a legkisebbek hercegnek/hercegnőnek érezzék magukat a saját territóriumukban is!

Igazi kényelem, valódi faanyag, kedves és teljes körű kivitel. Amíg a szülőkkel megbeszéljük a részleteket, a kicsik a sarokban máris kísérletezhetnek.” Befekhetnek az ágyikóba, hintázhatnak, csúszdázhatnak, játszadozhatnak, rajzolgathatnak a törpeasztalkánál. Belekóstolhatnak, milyen jó lenne hazavinni a showroom egyes elemeit.

Bárcsak otthon is lenne egy-egy SGD termék? Mi segítünk abban, hogy együtt nagyot álmodjunk és az álomgyerekszobát közösen megteremtsük!”