Kultúra 2015. 06. 11.

Generációk találkozója

Immár 6. alkalommal kerül megrendezésre a Generációk találkozója fedőnév alatt futó rendezvény, ami minden alkalommal egy kis vidámságot lop az életünkbe. Mi, szervezők már türelmetlenül várjuk, hogy ismét benépesedjen az iskola tornaterme, sportpályája különböző korosztályokkal, és elkezdődjön a szokásos nyüzsgés, beszélgetés, hangos nevetés és minden, ami ezzel jár.

Idén is különböző sportágakban mérhetik össze tudásukat az egyes korosztályok. A gimi legkisebbjei délelőtt, a nagyobbak délután focizhatnak, kosarazhatnak, röpizhetnek, floorbalozhatnak ill. ping-pongozhatnak. Késő délután aztán a felnőttek veszik át a stafétabotot, és estig kergethetik, rúghatják, dobhatják, üthetik fáradhatatlanul a sportágnak megfelelő labdafajtát.

Este pedig kezdődhet a a jól megérdemelt bulizás. Gulyás és különböző üdítőfajták enyhítik majd az éhünket, szomjunkat. Zeneszó sem maradhat el. Idén komoly zenei élményben lesz részünk. Korpás Éva, Zsapka Attila ill. Farnbauer Péter előadásában egy összeállítást hallgathatunk meg, utána iskolánk frissen érettségizett diákjai Tóth Terézia és Horváth Barbara örvendeztetnek meg minket egy kis nosztalgiazenével.

Reményeink szerint hasonlóan jól sikerül az idei találkozó is, mint a tavalyi, ezért minden tőlünk telhetőt megteszünk!

Mindenkit szeretettel várunk és az anyagi támogatóknak külön köszönet a segítségért!

A rendezvény időpontja: 2015. június 12., helyszíne a komáromi Selye János Gimnázium.

A szervező bizottság nevében:

-Fiala Andrea-