Videó 2023. 09. 29.

Gorlo Volka klippremier – Szeptember 29-én 19:00 órakor hallgathatjuk meg az új dalukat

A gútai székhelyű, alternatív pop-rock zenét játszó Gorlo Volka együttes új dallal jelentkezik, amely ma, azaz szeptember 29-én 19:00 órakor jelenik meg YouTube csatornán. A „CSENDED” című dal sorait a kapcsolatokon belüli érzékeny témák feszegetése szülte. Nehéz a múlttal szembesülni, hiszen az embereket a múltban szerzett tapasztalatok is formálják. A klippremierre már most fel lehet iratkozni.

A lírai dal már csak azért is izgalmas, mert a Gorlo Volka zenekar „TITOK” c. nagylemezének először megjelenő dala. Szövegét Farkas Melinda szerezte, zenéjét a zenekar tagjai jegyzik, Szabó Ádám „Gila” és Szabó Máté közreműködésével. A videóklippet Papp Viktória készítette.

A „TITOK” október 13-án, pénteken jelenik meg az online zenemegosztó platformokon és CD-n, a lemez bemutatójára október 27-én, szombaton, az A38 Hajó Orr Stúdiójában kerül sor.

A Gorlo Volka zenekarról:
Az alter-pop-rock Gorlo Volka zenekar gyökerei 2015-ig nyúlnak vissza – azóta a tagcseréken és névváltoztatáson is átesett zenekar 2023 tavaszára nyerte el mai felállását. Első albumuk, a „Szeretetjárvány” 2021 deceberében jelent meg. Bemutatásra kerülő új albumuk az elmúlt három év történéseinek és a zenekar tagjaira való hatásának hű lenyomata – sötét, misztikus, önreflexív.
A zenekar tagjai:
Farkas Melinda – ének, elektroakusztikus gitár
Mézes Zoltán – elektromos gitár, ének, vokálok
Koch Olivér – billentyűk / szintetizátorok, szekvenciák, hangeffektek
Szabó Gábor – basszusgitár
Gőgh Ákos (oggy) – dob, ütőhangszerek

Weboldal: gorlovolka.hu
Facebook: /gorlovolka
Instagram: /gorlovolkamusic
YouTube
 • bandcamp • Spotify