Város 2017. 06. 21.

Gulyásfőző verseny a Brigetio Gyógyfürdőben

Gulyásfőző verseny július 2-án

Jöjjön és főzze meg a győztes gulyást! Gulyásfőző versenyre várjuk az érdeklődőket július 2-án, vasárnap 10 órától a komáromi Brigetio Gyógyfürdőbe.

Nevezési díj 1.500 Ft, mely tartalmazza az alapanyagot: 1,5 kg sertéshús nevezésenként, 1 kg kenyér, tüzelőanyagot, mosogató-, ivóvíz- és áramvételezési lehetőséget, hűtött ásványvizet, valamint asztalt és padot.

Egy fő nevező + 1 fő segítő belépése a strandra ingyenes.

A versenyző gondoskodik a bográcsról, állványról és egyéb szükséges kellékekről (zöldségek, fűszer …stb.)

A gulyások elbírálását – 13 órakor – zsűri dönti el, az elkészült ételeket pedig a strand vendégei is megkóstolhatják, sőt szavazhatnak is kedvencükre!
NYEREMÉNYEK:

1. helyezett: 3 db egész napos fürdőbelépő a komáromi Brigetio Gyógyfürdőbe

2. helyezett: 2 db egész napos fürdőbelépő a komáromi Brigetio Gyógyfürdőbe

3. helyezett: 1 db egész napos fürdőbelépő a komáromi Brigetio Gyógyfürdőbe

+ KÜLÖNDÍJ: a fürdővendégek kedvenc gulyása különdíjban részesül.

Nevezni június 28-ig, 12 óráig lehet a komthermal@komthermal.hu e-mail címre küldött levélben, illetve a pénztárnál található nevezési lapon. A nevezés a nevezési díj befizetésével véglegesül, ezt legkésőbb június 28-án, 12 óráig meg kell tenni. A nevezési díjat a pénztárban lehet befizetni. A nevezési díj elmaradása esetén a nevezést töröljük. A nevezéskor, kérjük, jelölje meg, hogy ki lesz a segítője, illetve egy elérhetőséget, hogy értesíteni tudjuk Önt a részletekről.

A szervező fenntartja magának a jogot, hogy az időjárás függvényében vagy egyéb más tényező hatására a rendezvényt lemondja. A rendezvény elmaradása esetén a versenyzőket a megadott elérhetőségeken keresztül tájékoztatja, a nevezési díj pedig visszafizetésre kerül.

Szólj hozzá!