Mix 2017. 01. 25.

Győzike a komáromi szlovák alapiskola bálján mulatott

Hihetetlen, de igaz: Győzike Komáromban, a Határőr utcai (Pohraničná) szlovák alapiskola szülői bálján mulatott a hétvégén, január 21-én. Jókedvéből elénekelt néhány roma nótát is (a többségében magyarul beszélő, illetve tudó) szülők legnagyobb örömére.

De hogy a csudába került Győzike a Határőr utcai alapiskola szülői báljába?

Mint ahogy a bál „zenei felelősétől”, DJ Beneštől megtudtuk, az történt, hogy a bált a Fiesta Étteremben tartották, ami ugye benzinkút mellett található. Győzike éppen Salgótarjánból Nyitrára tartott, és megállt tankolni. A Fiesta pincérnője éppen ekkor szaladt át a benzinkútra aprót váltani. Győzike éppen tőle kérdezte meg, merre van a mellékhelyiség, és amíg a pincérnő útba igazította, megkérdezte Győzikétől, nem lenne-e kedve átszaladni a buliba? Persze, kapna egy kis szendvicset, üdítőt.

Nos, Győzikének éppen volt kedve egyet bulizni a szülőkkel, és mivel már a báli hangulat is tetőfokán volt, éppen jókor robbant be a buliba. Tíz perces, rögtönzött repertoárt adott elő – hihetetlen hangulatot varázsolva a bálba! Nagyot szólt a sukár csávó!

-drá-

Nézzék a képeket (DJ Beneš Róbert FB): 

unnamed (1)unnamed (4) unnamed (5)gyozike